Kenan Işık'ı Malesef Kaybettik ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertCanBey

Kayıtlı Üye
Geçtiğimiz yıl mart ayında gittiği spor salonunda düşerek beyin kanaması geçiren ve o günden sonra yoğun bakımda olan Kenan Işık hayatını kaybetti.​

Kenan Işık'ın vefat haberini ilk duyuran Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar oldu.

Hazinedar Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Değerli tiyatro sanatçımız Kenan Işık'ı kaybettik. Onu daima gülen yüzüyle anımsayacağım. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.​

Mekanın cennet olsun güzel insan ...

---> Kenan Işık'ı Malesef Kaybettik ...

Konuyu ilk bende paylaşacaktım sonra bir saldırı ihtimalini göz önüme aldığım için vazgeçtim.

Eğer doğruysa Allah Rahmet Eylesin.Mekanı Cennet olsun.

Yok kardeşim bende birşey demedim fakat bunda yalan haber falan değil 30 dk dir bakıyorum kaynaklar çok ciddi siteler sayfalar :)

İlk başta Beşiktaş Belediye Başkanı yazdı.Sonra gerisi Twitter'da koptu.

Ne haber ajanslarında ne de haber sitelerinde bilgi yok.

Bu tarz haberler belli aralıklarla yayınlanıyor, o yüzden çok güvenemiyorum, ama kaybettiysek üzülürüm. Seviyorum kendisini çünkü. Gerçi bencillik etmeyeyim, bu halde yaşamak ona acı veriyor mu ki? Veriyorsa ve ölmek o acısını dindirecekse, onun acı çekmemesini isterdim.

Duygusallaştım. Cümleler anlam açısından düşük olmuş olabilir, kusura bakmayın.

Avukat öldüğünü iddia etmişti ama ailesi hayatta olduğunu belirtmiş yine yanlış haber verilmiş . [MENTION=170234]Kahve[/MENTION] [MENTION=162440]Mirelle[/MENTION]

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat hazinedar yurt dışında olduğunu ve tweeti danışmanın attığını açıkladı ve ardından danışmanını kovmuş.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri