Kemal Özdeş'ten taraftara çağrı..

REiSS

Kayıtlı Üye
Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Samsunspor maçıyla birlikte yeni bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, taraftardan ayağa kalkmalarına yardımcı olmalarını istedi..

Özdeş, Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada 9 maçtır kazanamadıklarını belirterek, "Saha sonucu olarak ve takımdaki değişimler anlamında olağan dışı günler yaşıyoruz. Bir futbolcumuz sözleşmesini tek taraflı fesh ederek başka bir takıma gitti. Bu durum bizi çok zorda bıraktı. Maçlarımız devam ediyor. Bulunduğumuz konum, geçtiğimiz maçlarda kazanamamayı düşünürseniz sıkıntılı gibi görünüyor ama önümüzde oynanacak maçlar geleceğe umutla bakmamı gerektiriyor ve bu yönde takımımı motive etmeye çalışıyorum. Takımıma güvendiğimi göstermek istiyorum. Geçtiğimiz 9 maçtaki saha sonuçlarının sorumluluğu benimdir. Önümüzdeki maçları kazanacak tutumu sergiletmek, hedefi sıcak tutmak amacındayım" dedi.

"Yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz"
Samsunspor maçında taraftarın desteğine çok ihtiyaçları olduğunu belirten Özdeş, "Taraftarımızın yanımızda olması gerekiyor. Fenerbahçe maçı öncesinde taraftarımızdan Manisa’da oynayacağımız 8 maçta bize destek olmalarını istemiştim. Şimdi yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarımızın ayağa kalkmamızda yardımcı olmasını istiyorum. Gelip bize destek olsunlar. İlk yarıdaki çıkışımız yine bir Samsunspor maçı öncesindeydi. Umarım yine Samsunspor maçıyla birlikte güzel bir sürece başlar ve hedeflerimizi gerçekleştiririz" diye konuştu.

"İki tane yabancı oyuncuyla anlaşma aşamasına geldik"
Sözlerinin devamında takımda beklenmedik gelişmeler olduğunu yineleyen Özdeş, "Yiğit’i Galatasaray verdik, Simspson bizden ayrıldı. 'Transfer yapılacak mı?' diye sorular geliyordu. Transfer bir ihtiyaçtır ama hedefimiz transfer yapmamaktı. Takımımızın bulunduğu durum, takımımızın niteliği bir transferi gerektirmiyordu. Ancak Simpson ayrıldıktan sonra ve Mehmet’in ayak tarak kemiğinde stres kırığı olduktan sonra bir transfer ihtiyacı doğdu. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve iki tane yabancı oyuncuyla anlaşma aşamasına geldik. Bu oyunculardan bir tanesi orta saha, bir tanesi önde oynayacak oyuncu. Bu oyuncuların transferi iki gün içinde netleşecek. Bu transferler nokta transferler olacak, umarım takımımıza güç katarlar. Manisaspor tekrar ayağa kalkacaktır. İyi sonuçlar alarak hem şehir heyecanlandıracaktır hem de takımımızın değeri tekrar artacaktır. Oyuncularıma güveniyorum.
Olumsuz beklentileri olumluya çevirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bunda herkese sorumluluk düşüyor. Taraftarımızı yanımızda istiyorum. Manisaspor’u birkaç günlük değerlendirmemek, büyük bir resimle bakmak lazım. Bu takımın iyi yönetildiğine inanıyorum. Olumsuz dönemlerimiz oluyor farklı sorunlarımız oluyor ama hepimiz Manisaspor’un geleceği için çabalıyoruz. Elbette ki aldığımız sonuçlar beni üzüyor. Bunların sorumluluğunu alıyorum. Umudum var. Tekrar bu diriliş başlayacak ve bununda yarın olmasını diliyorum" dedi.

"Simpson’a başarılar diliyorum"
Özdeş bir gazetecinin 'Simpson’un takımdan ayrılması sizi zor durumda bıraktı mı?' sorusuna, "Elbette ki bıraktı. Çok zor durumda bıraktı. Bilhassa ikinci yarıda oynadığımız maçlarda bu durumlar odaklanmada ve geçmiş ritmi yakalamakta sıkıntı yaratıyor. Çünkü geçen iki maçta oyunumuzda bozuldu. Ondan önce oyunumuzun standardı devam ediyordu. Şimdi oyun standardını da kazanma arzusunu da geri getireceğiz, hem de kazanmaya başlayacağız. Sanıyorum Simpson’un ayrılma nedeni bir başka kulüpte olmaktı. Şehrimizin Simpson’u sevdiği kadar Simpson bu takımı sevmemiş. Bu kötü bir durum. Buraya ait gibi görünüp, görünmemek esas sıkıntı. Simpson’a gittiği kulüpte başarılar diliyorum" diye cevap verdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri