Keita adım adım Şanlıurfa'ya!

Stinko

Kayıtlı Üye
Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’de yılın transfer bombasını patlatıyor... Takımın teknik direktörü Bahri Kaya, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, bir dönem Galatasaray forması giyen Fildişili oyuncu Abdul Kader Keita'nın uçak biletinin hazır olduğunu söyledi.

Spor Gecesi programında Emek Ege ve Özgür Buzbaş'a açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, "Yaklaşık 1 aydır bu transferle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Yeni yönetimimiz geçen hafta seçildiği için resmi yazışmalara yeni başlayabildik. Yeni yönetimin böyle bir çalışması var, evet doğrudur. Oyuncunun uçak biletlerini aldık, Cuma-Cumartesi günü İstanbul'da olmalarını bekliyoruz. Bizim açımızdan transferi gerçekleşmiş bir oyuncu gibi yorumlayabilirim" dedi.

Keita, Galatasaray'dan Katar’ın Al-Sadd takımına transfer olduktan sonra hocası ile bir takım sıkıntılar yaşadı. 31 yaşındaki Fildişili oyuncu, Galatasaray forması giydiği 200-2010 sezonunda çıktığı 37 maçta rakip filelere 9 gol gönderirken 1 kez de kırmızı kart gördü.

---> Keita adım adım Şanlıurfa'ya!

Ciddi bee :D adamlar ımzayaa kalmıss :D Keita ızlemek keyıf verııoo yaa baska takımda bıle olsaa Gelsınn Türkıyeye :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri