*Kei

Kei*

Kayıtlı Üye
Fatih Aslan :)

01.01.1993 İstanbul&Şişli Doğumluyum.

2 Kardeşiz ve en büyüğü benim.Büyük olmaktan mutlumuyum?Tartışılır.

Doğudum zaman 1 hafta hastanede kalmışım.Şanssızlık doğumumla birlikte başlamış :) Sarılık oLmuşum ve 1 hafta hastanede bakım altına alınmısım...

Okul durumuma gelince şuan Lise 1 e gidiyorum aslında Lise 2 ye gitmeliyim yazıLı arifesi Zaatüreye oLdugum ıcın 25 gun okuLa gidemedim.Normaldede başarı oLdugum söylenemez konuyu anlayıp yazılı kağıdına geçirememek en kötüsü bunu ailene anlatıp ailenin inanmaması gerçekten berbat bişi . :)

Cok fazla film izlerim evde kendi çapımda Dvd koleksiyonu yapiyorum . Haftalıgımn yarısından çoğu Dvd filmlerine gidiyor...Arkadaş çevrem çok iyi değildir az ama öz arkadaşım vardır :) .

İleriyi düşünmem anı yaşamak daha mantıklı geliyor. İleriyi düşününce anı yaşayamıyorum ve bütün işler berbat oluyor :)

Gothic&Death&Doom Metal dinlemeyi severim. Bu Sondaki metal sözcüğünü duyanlar Aaa buda kafa sallıyor yada buda özenti diyiceğini düşünüyorum herkes değiL bir kısım :) ..
Özenti olmadım olmam sadece kulağıma hoş geldiği için dinlerim.

Takım olayına gelince.

Beşiktaşı tutuyorum.Fazla fanatik değiLim Laf oLsn torba doLsn amac :) ...

Anı yaşadığımı söledim ama bi kac hayalim var . Bunları gerçekleştirmek içinde elimden geleni yapmaya calısıyorum..

İlk olan Lise 1 i geçip Lise 2 de sözel okumak :)

İkincisi İskandilavya ülkelerini teker teker gezmek..
Sanırım bana verilen cümlelerin sonuna geldim. Okuduğunuz İçin TşkLr İyi Forumlar :)

Son düzenleme:
---> *Kei

hmm :)

güzel... tşk.ler kardeşim tanıdığıma m.oldum ...

umarım hayallerini gerçekleştirirsin..

her şey gönlünce olsun fatih :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri