Hestia
Bayan Üye
MALZEMELER:
4 kefal,
2 çorba kaşığı salça,
2 çorba kaşığı tereyağı,
yarım demet maydanoz,
tuz,
su.
![](http://www.yemektarifleri.name.tr/wp-content/uploads/2010/11/Kefal-Izgara.jpg)
YAPILIŞI:
Balıklar temizlendikten sonra tuzlanır. 1 saat bekletilir.
• Balıklara zeytinyağı sürüldükten sonra yağlanmış ızgaraya dizilir.
• Orta hararette pişirilir. Bu sırada kendi suyu ile ıslatılır.
• Tabağa alındıktan sonra maydanoz ve tereyağlı salça ile süslenir.
4 kefal,
2 çorba kaşığı salça,
2 çorba kaşığı tereyağı,
yarım demet maydanoz,
tuz,
su.
![](http://www.yemektarifleri.name.tr/wp-content/uploads/2010/11/Kefal-Izgara.jpg)
YAPILIŞI:
Balıklar temizlendikten sonra tuzlanır. 1 saat bekletilir.
• Balıklara zeytinyağı sürüldükten sonra yağlanmış ızgaraya dizilir.
• Orta hararette pişirilir. Bu sırada kendi suyu ile ıslatılır.
• Tabağa alındıktan sonra maydanoz ve tereyağlı salça ile süslenir.