kedim ;(

~¨PuMa¨~

Bayan Üye
Benim kedilere karşı inanılmaz bi zaafım var nerde bi kedi görürüm okşamadan salmam valla nese biz adapazarında oturuken 2 yada 3 sınıfa gidiyodum pek hatırlamıyorum okul çıkışı kediler esirgeme kurumu gibi bi ev vardı uzak bi yerde ben birgün poşedi elime aldım ve kedi esirgeme kurumunu bahçesinde küçük yavru bi kedicigi alıp poşedin içine atıp hızla uzaklaştım eve getirdim terasta abimle oturmuş seviyoz sen ablam gel ortalıgı pisler diye kedicigimi al kartona koy götür peşinden aglayarak koşuyorum falan ablama bagırıyorum nese ablam merdivenlerden indirirken zavallı masum kedim merdiven boşlugundan sen alt tarafa düş bende koştum almaya baktım bacagı kırılmış neyse ablamda bi burukluk bi mahcuplukla bana laf sayıyo hep senin yüzünden falan eve getirdim kedicigimi ertesi gün baktımki ölmüş aglamaya başladım tabi evimizin yan tarafında ona bi mezarlık yaptım canım kedime zavallı talihsiz kedicigim:19::19::19::19::67::67:

Son düzenleme:
---> kedim ;(

bende aynen ama sır kedi deil tüm hayvanalr oFF unutulmas öle seyler ama sne üzmemeye çalış :( zor bişi ama huzura kavuştu çocukalr onu taşalrdı döverdi daha ii olmuş bence :/

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri