Kedilerin Aslında Demek İstedikleri

İnci

1907
Prenses
Dünyanın en meraklı
smiliv.gif
en tatlı
smiliv.gif
en uyanık
smiliv.gif
en uykucu
smiliv.gif
en hareketli
smiliv.gif
en miskin
smiliv.gif
en ve en ve en varlıkları onlar. Bir şekilde gelip hayatınızın içine girerler. Siz istemeseniz de isteniz de o kendini sevdirmeyi bilir. Hayatı güzelleştirirler. Kedilerin aslında demek istedikleri de bu küçük sahtekarların yaptığı hareketlerin
smiliv.gif
alt yazıları diyebilirim.

- Eve geldiğinizde eğer elinizde poşetler varsa önce onları koklaması.
Meali : snıf snıfff. ulan ne aldın acaba? dur iki dakika kucağından indir. Acıktım zaten bütün gün. snıf snıff hımm tavuk!
Bilgisayar başında çalışırken
smiliv.gif
gelip klavyenin üstüne oturup
smiliv.gif
sürtünmesi.

Meali : onu bırak beni sev. Beni sevsene. ohhh sevv. hıımm sıcak burası da. dur bende oturayım.
Evin içinde başka bir kedi görünce tıslaması.
Meali : Hayır yani
smiliv.gif
ben size söylemedim mi evde kedi istemiyorum diye? Tüyü dökülüyor filan. Sevecekseniz dışarda sevin.
Dolabın içine girip saatler uyuması ve ortaya çıkmaması.
Meali : ehehe ulan şurda oturuyordum. Uyumuşum. Merak ettin dimi beni? Seviyorsun dimi beni?
Evin kapısını açtığınız anda esneyerek sizi karşılaması.
Meali : Canım hoşgeldin. Ben böyle esniyorum ama bütün gece gözüme uyku girmedi. Tam beş dakika uyumuşum kapıya uyandım.
Tabaktan ya da masanın üstünde unuttuğunuz tavuğu çalması ve ortadan kaybolması
Meali : ehehe nasıl çaldım tavuğu he. hırf hırf hırf güzelmiş bu da.
Oynasın diye aldığınız fare
smiliv.gif
top gibi şeylerin yüzüne bakmayıp çorabınızla filan oynaması

Meali : o fare sana lazim bisey degil ki.. parcalarsam elime ne geçicek?
Peki sizin kedinizin (ben düdük derim genelde) anlatmaya çalıştığı şeyler var mı? Onun yerine siz anlatmak ister misiniz?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri