Keannue. PHOTO-GALERİ ~ (h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Keannue. PHOTO-GALERİ ~ (h)

[MENTION=157603]Keanue[/MENTION]

Foruma girip girmemen kimseyle muhabbetinin olup olmaması önemli değil.

Birincisi forumun kurarları vardır ve kafamıza göre kimseyi uyarmıyoruz. Artı biz konuşurken konuşmalarımıza nasıl dikkat ediyorsak sizde o seviyede cevap verin.

İkincisi Uyarıyı dikkate alırsın yada almazsın orası sana kalmış.
Ben bişey ıspatlamak zorunda değilim dersen bir Fake Üyeye hangi ceza uygulanıyorsa sanada o uygulanacaktır.

ismim murat diye tanıtmıştım dogrudur kardesımın ismi.. benım ismim kayan.
gerek yok diyedusundum real ısmıme dıger forumda napıp edip araştırmışlar falan ısmımı bulmuslar cıkıp bana sen fakesın dıolar :)

hayır yani... sizi geren şey nedir onu annamadım ukala biride deilm üstelik
casper35 hiçbirşey ispatlamak zorunda deilm birader.. gereken yapılsın (;..

innocence sana gelincede ben seni tanımam etmem muhabbetim yok.. hayırdır yani bukadar rahat ve bilmişce konusabılıosun hayret edıorum valag :)

LoCke : sana gelincede senide tanımam etmem hayır yani birden bire benım konuma neden bombardıman gıbı yorum atmaya basladınız onu cozemedım? ben..

neyse herşey gonlunuzce olsun bi ara yolunuz düşerse YOLUNUZ . Pure Jatomi Fitness salonundayım haftanın 3 günü rast getirirseniz goruşuruz (= :3cy0v:

Durupta Seni Araştıracak Değiliz.. Ne Demek Benimle Rahat ve Bilmişçe Konuşuyorsun ??

Uğraşmicam Seninle Güle Güle.

Kim Olursan Ol ..

Konu Kilit.
- Yetkililer ile Uslubunuze dıkkat edın..
- site içinde uslubunuza dıkkat edın
- fake resimler kullanmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri