![]() |
![]() |
Tesekkur eder,m sizideHepsi çok güzel ..Allah sevdiklerine bağışlasın..![]()
Öhömm :utan:Allah sevdiklerine bağışlamadan önce bana bağışlasın :love3::love01::aa20::3dgxx::102::70::asigim::eda:
iyisin hocam iyi
Tesekkur eder,m sizide
Öhömm :utan:
Tesekkurler guzel yorumun ıcın![]()
merhaba resimleriniz için fake ihbarı aldık.. lütfen elinizle 4 yaptıgınız bır resmınızı en kısa sure ıcerısınde konuya ekleyınız
etrafın sarıldı, teslim ol :H
ispatlamaya gerek varmı ?ben dusunmuorum kanımca :S
sen benım fake oldugumu dusunmen benım nekadar umrumda olabılırkı ?.. sen beni ve ya o beni fake olarak görmesi beni nekadar umrumda olurki sanıosun ? farkındaysan kimseyle muhabbetim yok forumda Ve.. hiçbir konuya takılmıorum çünkü Gerçekten SOSYALinde sosyali insanıyımsizin gibi a-sosyal olanları anlıyamıyorum okadar abartılıcak bi yakısıklıgım vs vs yok. sadece professionel makine bi kaç sihirli eller okadar yani (;
Adının Kayhan olma ihtimali ne sence?
ispatlamaya gerek varmı ?ben dusunmuorum kanımca :S
sen benım fake oldugumu dusunmen benım nekadar umrumda olabılırkı ?.. sen beni ve ya o beni fake olarak görmesi beni nekadar umrumda olurki sanıosun ? farkındaysan kimseyle muhabbetim yok forumda Ve.. hiçbir konuya takılmıorum çünkü Gerçekten SOSYALinde sosyali insanıyımsizin gibi a-sosyal olanları anlıyamıyorum okadar abartılıcak bi yakısıklıgım vs vs yok. sadece professionel makine bi kaç sihirli eller okadar yani (;
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.