![]() |
![]() |
tskler .
teseekurler damlam insallah hakedene bagislar evet murat boza benzetiyorlar işin açıkcası ses tonumda benziyor ahaha saol yorumun için.Fotojenik bir yüzün var, Murat boza benziyosuuun
ALLAH , RABBİM hakedene Bagışlasın Murat :H,
Tatlı bi yüüzün var :H
guzel her yerde aynidir
nerden bakarsan bak degismez
teseekurler damlam insallah hakedene bagislar evet murat boza benzetiyorlar işin açıkcası ses tonumda benziyor ahaha saol yorumun için.
estafullah o sizin guzelliginiz .
bi kaçkere yolda çevirmiştiler aa murat boz diye hehe D: bide hal hareketleri konusma şekli falan gercekten benziyor yaa hayret ettim yani D::I yoksa murat boz musun
Allah Razi olsun murat boz olabılırmı? benzettiginiz kişi guzel yorumunuz için ayrı etten tesekkur ederim (=..Birine benzeticem ama kime) Allah ailenize bagışlasın
D:[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] mod musun bacım 2 konuşuk dedik diye hemen :I
[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] Senin gözünde Kırmızıyım unuttun mu :M Hadi bay :kikiki:
bi kaçkere yolda çevirmiştiler aa murat boz diye hehe D: bide hal hareketleri konusma şekli falan gercekten benziyor yaa hayret ettim yani D:
Allah Razi olsun murat boz olabılırmı? benzettiginiz kişi guzel yorumunuz için ayrı etten tesekkur ederim (=..
D:
sakin olunnn :3dth8:
tesekkurler sizide inş;3.ve 5. fotoğraf gerçekten hos
Allah sahibine bağışlasın![]()
tesekkur ederımmm omrum(ısmını bılmıorum kbakma nickinle hitab ettim)Allah sahibine bağışlasın Murat![]()
Eyvallah kardesim eyvallahGüzel Fotoğraflar KardeşimAllah Sevdiklerine Ve Sevenlerine Bağışlasın..
Seνdα`Lı;4114545' Alıntı:Maşallah.
nediyim yazıcak bişi bulamadım bu güzel düşüncen için tessekkur ederım (=Murat Boz'u beğenmem tip olarak, ama sen Murat Boz'dan daha iyisin. Allah sevdiğine, sevdiklerine, seni sevenlere bağışlasın.
yok genelde ona benzetiolar oyuzden dedim; Siz benzetmesenizde olur tabii Tesekkurler sizide ins; (=Evet olabilir) sizi mi kıracagız murat boz olsun...evet benziyorsunuz ...Allah ailenize bagışlasın tekrar
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.