Kazım bile bile lades demiş!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'de Young Boys maçının ilk yarısında kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakan Kazım Kazım, kuralı bildiğini ancak hakemin bu kararı vereceğini düşünmediğini söyledi..

kazim_uzgun.jpg

“İlk sarı kartım olabilir bir karttı.. Faul yapmıştım.. Ama ikinci kartta, yine bir faul yaptım ve topu ileriye değil havaya attım.. Hakemin değerlendirmesi de kırmızı kart oldu. Belki kazanabilirdik bu maçı ancak 2-2 bitti, çok üzgünüm. Topu havaya atmanın sarı kart olduğunu biliyorum ama bu hakeme bağlı bir şey. Ne tür bir hakem olduğuna bağlıdır bu karar. Böyle bir değerlendirme yapacağını düşünmemiştim. Bu takımla ilgili değil benimle ilgili bir olaydı. Takımı yalnız bıraktığım için üzgünüm.”

-RÖVANŞTA YOK-
Young Boys'a karşı deplasmandaki maçta kırmızı kart gören Fenerbahçeli futbolcu Kazım, rövanşta cezalı duruma düştü.

Karşılaşmanın ilk yarısında, bir sarı kartı varken, rakibine yaptığı bir faulden sonra rakibi atışı kullanmak için topu alacakken meşin yuvarlağı alarak havaya doğru atan Kazım önce ikinci sarı kartını ardından da kırmızı kartı görerek, oyun dışında kalmıştı.

---> Kazım bile bile lades demiş!

Çok da güzel oynuyordu.Çıkması hiç iyi olmadı.

Bu Adamdan Fenere Bi Cacık Olmas... Olsada Cacığa Yazık Olur.

Topu havaya atmanın sarı kart olduğunu biliyorum ama bu hakeme bağlı bir şey. Ne tür bir hakem olduğuna bağlıdır bu karar

Türk Hakemleriyle Oynamaya Alısık Olduğun İçin,Bu Tür Yerinde verilmesi Gereken Kararları veren Hakemlere Karsı Sırıtma Durumu Söz Konusu Oluyor Tabi..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri