kayrasu
Bayan Üye
bende bi kişiseL sayfayı açmayı deniyim dedimm umarım başarıLı oLurum bu konuda forum siteLerine pek aLışkın OLmayann biriyimm.. =P başLıormmmmmmm
Adım Kayrasu 21 yaşındayım----Kayrayı annemm Su'yuda babam koymuş zamanında baya tartışmaLar oLmş bu ism için son karar 2 sininde konuLması oLmuş. =D
2 kardeşiz benden 6 yaş büyük abim var. Pek anLaşamasakta severim keretayı. =))
Atatürk aşıkLarından biriyim...
ve BeşiktaşLıyımmmmmmmm öLümünee Çarşıı =D en sevdiqim futboLcumuzda Q7 aLLah onaa sakatLık vermesnnnnnnnn......... =D
annemLe birLikte yaşıyoruzzz babam uzun yıLLar önce vefat etmiş. HatırLamıyorum bile.
mesLeqim turizmm asLa wazqeçmem bu işten. =))
HobiLerim= sahiLde voLeyboL oynamaya bayıLırmm. Araba kuLLanmak, resim çizmek ve köpeqimi yıkamak vazqeçiLmezLerim. öLene dek çikolata yesem bıkmam. yani çikolata hastayısım deniLebiLir. Buna rağmen 52 kiLoda kaLmayı başarabiLen nadir insanLArdanım. =D
diPnot = 5 yıLLık bi iLşkim var asker yoLu bekLiyorum. (bunu nereye yazmam gerektiqini anLayamadım o yüzden buraya yazdım) =D
FobiLerim= sevdikLErimden birini kaybetmekk.
Sanırım hepsi buyduu. =)) şimdi sizinLe aŞık oLduqum o büyün önderin en sevdiqim anıLarından bir kaç tanesini payLaşmak isterim....
Mustafa Kemal Atatürk bir gezisinde, Kolordu binasının kapısında aslan yapılı bir Mehmetçik gördü. Çağırdı ve güler yüzle sordu:
- Sen güreş bilir misin?
Yanındakilerden en kuvvetli görünenlerle Mehmetçiği güreştirdi. Genç asker her zaman üstün geliyordu. Çok neşelendi, ayağa fırladı.
Ceketini çıkarıp Mehmet'e ense tuttu:
- Haydi, bir de benimle güreş!
Katıksız ve temiz Anadolu çocuğu Ata'sının yüzüne hayranlıkla baktı:
- "Atam," dedi. "Senin sırtını yedi düvel yere getiremedi. Bir Mehmet mi bu işi başarır?"
Gözleri doldu ve ağlamamak için gülmeye çalıştı.
KÜFÜR
Atatürk'e hakaretten sanık bir köylü hakkında takibat yapılıyordu. Durumu Atatürk'e arz ettiler,
- Mahkemeye veriyoruz, dediler, size küfür etmiş. Atatürk sordu:
- Ben ne yapmışım ona? Evrakı tetkik edenler açıkladılar:
- Gazete kâğıdı ile sardığı sigarayı yakarken kâğıt tutuşmuş ta ondan.
Atatürk'e bunu söyleyen bir milletvekilidir. Atatürk sormuş,
- Siz hiç gazete kâğıdı ile sigara içtiniz mi?
- Hayır...
- Ben Trablus'tayken içmiştim, bilirim. Pek berbat şey. Köylü bana az küfretmiş. Siz bunun için onu mahkemeye vereceğinize, ona insan gibi sigara içmeyi sağlayınız!.
Adım Kayrasu 21 yaşındayım----Kayrayı annemm Su'yuda babam koymuş zamanında baya tartışmaLar oLmş bu ism için son karar 2 sininde konuLması oLmuş. =D
2 kardeşiz benden 6 yaş büyük abim var. Pek anLaşamasakta severim keretayı. =))
Atatürk aşıkLarından biriyim...
ve BeşiktaşLıyımmmmmmmm öLümünee Çarşıı =D en sevdiqim futboLcumuzda Q7 aLLah onaa sakatLık vermesnnnnnnnn......... =D
annemLe birLikte yaşıyoruzzz babam uzun yıLLar önce vefat etmiş. HatırLamıyorum bile.
mesLeqim turizmm asLa wazqeçmem bu işten. =))
HobiLerim= sahiLde voLeyboL oynamaya bayıLırmm. Araba kuLLanmak, resim çizmek ve köpeqimi yıkamak vazqeçiLmezLerim. öLene dek çikolata yesem bıkmam. yani çikolata hastayısım deniLebiLir. Buna rağmen 52 kiLoda kaLmayı başarabiLen nadir insanLArdanım. =D
diPnot = 5 yıLLık bi iLşkim var asker yoLu bekLiyorum. (bunu nereye yazmam gerektiqini anLayamadım o yüzden buraya yazdım) =D
FobiLerim= sevdikLErimden birini kaybetmekk.
Sanırım hepsi buyduu. =)) şimdi sizinLe aŞık oLduqum o büyün önderin en sevdiqim anıLarından bir kaç tanesini payLaşmak isterim....
Mustafa Kemal Atatürk bir gezisinde, Kolordu binasının kapısında aslan yapılı bir Mehmetçik gördü. Çağırdı ve güler yüzle sordu:
- Sen güreş bilir misin?
Yanındakilerden en kuvvetli görünenlerle Mehmetçiği güreştirdi. Genç asker her zaman üstün geliyordu. Çok neşelendi, ayağa fırladı.
Ceketini çıkarıp Mehmet'e ense tuttu:
- Haydi, bir de benimle güreş!
Katıksız ve temiz Anadolu çocuğu Ata'sının yüzüne hayranlıkla baktı:
- "Atam," dedi. "Senin sırtını yedi düvel yere getiremedi. Bir Mehmet mi bu işi başarır?"
Gözleri doldu ve ağlamamak için gülmeye çalıştı.
KÜFÜR
Atatürk'e hakaretten sanık bir köylü hakkında takibat yapılıyordu. Durumu Atatürk'e arz ettiler,
- Mahkemeye veriyoruz, dediler, size küfür etmiş. Atatürk sordu:
- Ben ne yapmışım ona? Evrakı tetkik edenler açıkladılar:
- Gazete kâğıdı ile sardığı sigarayı yakarken kâğıt tutuşmuş ta ondan.
Atatürk'e bunu söyleyen bir milletvekilidir. Atatürk sormuş,
- Siz hiç gazete kâğıdı ile sigara içtiniz mi?
- Hayır...
- Ben Trablus'tayken içmiştim, bilirim. Pek berbat şey. Köylü bana az küfretmiş. Siz bunun için onu mahkemeye vereceğinize, ona insan gibi sigara içmeyi sağlayınız!.