Gerekli malzeme:
500 gr kuru kayısı
1 kâse kaymak
100 gr ince çekilmiş antepfıstığı
Kayısıları yıkayıp süzün. Sıcak suda 1-2 dakika bekletip süzün. Keskin bir bıçakla hafifçe ortadan ikiye kesin. Kaymak ile antepfıstığını bir kapta karıştırın.
Fıstıklı kaymağı soğuk kayısıların içine paylaştırın. Kayısı tatlısını servis tabağına alıp servis yapın.
500 gr kuru kayısı
1 kâse kaymak
100 gr ince çekilmiş antepfıstığı
Kayısıları yıkayıp süzün. Sıcak suda 1-2 dakika bekletip süzün. Keskin bir bıçakla hafifçe ortadan ikiye kesin. Kaymak ile antepfıstığını bir kapta karıştırın.
Fıstıklı kaymağı soğuk kayısıların içine paylaştırın. Kayısı tatlısını servis tabağına alıp servis yapın.