Kayisili Agaç Pasta

İnci

1907
Prenses
MALZEMELER

Kek Malzemesi

1.5 Su Bardagi Pudra Sekeri

200 gr Tereyagi

2 Portakal Kabugu Rendesi

10 Yumurta

Krema Malzemesi

200 gr Kayisi Püresi

3.5 Çay Bardagi Seker

10 Yumurta Sarisi

YAPILIŞ TARİFİ

Çukur bir kapta pudra sekeri, yumusamis tereyagi ve
portakal kabugu rendesini mikserle iyice karistirin.
Karisima çirpilmis yumurtalari ekleyip yeniden karistirin.
Karisimdan aldiginiz parçalari tavada ince plakalar halinde
kizartin. Keke benzeyen kizarmis hamurlari bir gün süreyle
buzdolabinda bekletin.Kayisiyi püre haline getirip kaynatin.
Kaynamakta olan püreye 10 yumurta sarisi ve toz seker
karisimini yedirin. Çirpilmis santiye kayisi püreli sosu
ekleyip iyice karistirin, buzdolabinda bir süre dinlendirin.
Hazirlamis oldugunuz keklere agaç gövdesi gibi sekil
vererek ortasina kremayi dökün. Buzdolabinda 30 dakika
dinlendirin. Pastayi dilediginiz istediginiz sekilde kesip,
süsleyerek servise sunun.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst