Kayısı Üzüm Konfitürü (Alman Mutfağı)

ashli

Bayan Üye
KAYISI ÜZÜM KONFİTÜRÜ (ALMAN)

3 kavanoz

Malzeme

700 g kayısı,
400 g üzüm,
reçel şekeri,
1 paket limon tuzu,
8 yıldız anason,
2 tarçın kabuğu.

Yapılışı

1. Kayısıları kaynar suya batırıp kabuklarını soyun, çekirdekleri çıkartın. Üzümleri ayıklarak yıkayın. Meyveleri şeker ile karıştırıp bir gece buzdolabında bekletin.
2. Meyveleri limon tuzu, anason ve tarçın ile karıştırın. Şeker paketin üstündeki tarife göre kaynatın.
3. Konfitürü kavanozlara doldurun.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst