Kayıp Gemi...

Meftun

Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim
Kayıtlı Üye
Kaybolan bir gemi gördüm rüyamda,
Rotasıydı isminin baş harfi,
Yüzer durur cümlelerde,
İlerledikçe düşer kelimeler,
Anlamsız harflerle dolar masalımız,
Sonu mutluluk olsun ister.
Bekler arkasına bir rüzgar gelmesini ,
Sırtını hafif bir esintiye verir adam,
Üfler yelkenine turuncuya çalan gökyüzü,
Güneş eğilir isminin baş harfine,
Gel dermişcesine bırakır rengini ufka.
Ufukta sallanır kaderim,
Özledim der sessizce adam,
Güneş utanır kızarır yüzü,
Ay utanır bırakır bir yarısını,
Kaybolur gemi rüyalarımda,
Ama rotası hep aynıdır,
Cümlelerde arar isminin baş hafini...

---> Kayıp Gemi...

Harika olmus...O gemi alip götürüyor okuyani.Nasil bir his dünyasi...Yüreginize,kaleminize saglik...

---> Kayıp Gemi...

Şahane olmuş ya ne kadar güzel seçmişsin kelimeleri ah ah benimde içimdeki rota belirlide gidecek gemi kalmadı o tarafa :)

---> Kayıp Gemi...

Başlığın içeriğini bilmediğim halde ısrarla tıklamamayı tercih ettim
Sürekli gözüme takılan kayıp gemiyi belki ben bulurum edasıyla açtığımda okuduğum şiir bi teşekkürü çoktan hak etmişti

Yüreğin dert görmesin eyvallah

---> Kayıp Gemi...

Şahane olmuş ya ne kadar güzel seçmişsin kelimeleri ah ah benimde içimdeki rota belirlide gidecek gemi kalmadı o tarafa :)

Teşekkür ederim :hi: gemi bulmak kolayda götürebilmek mesele galiba :hi: Umutlarınız hiç tükenmez inşallah :hi:

---> Kayıp Gemi...

Başlığın içeriğini bilmediğim halde ısrarla tıklamamayı tercih ettim
Sürekli gözüme takılan kayıp gemiyi belki ben bulurum edasıyla açtığımda okuduğum şiir bi teşekkürü çoktan hak etmişti

Yüreğin dert görmesin eyvallah

Estağfurullah ben teşekkür ederim asıl yorumun için kardeşim. Beğendiysen ne alâ :hi:

---> Kayıp Gemi...

O gemiye binip gitmek vardi degil mi bi tanem .) Ne harika yazilmis degil mi? .)Biz pijamalimla bulustugumuzda Meftun sizin ve Grii 'nin kulaklarini cinlatmistik .)Cok güzel yaziyor demistik ama lafimizi geri alalim.Mükemmel yaziyorsunuz .)

---> Kayıp Gemi...

O gemiye binip gitmek vardi degil mi bi tanem .) Ne harika yazilmis degil mi? .)Biz pijamalimla bulustugumuzda Meftun sizin ve Grii 'nin kulaklarini cinlatmistik .)Cok güzel yaziyor demistik ama lafimizi geri alalim.Mükemmel yaziyorsunuz .)

Kesinlikle çok güzel yazıyorsunuz bizfe imrene imrene okuyoruz sonra kulaklarınızı çınlatıyoruz :)

Benim rotanın sonu yok o gemiye binip gitsemde tatlım :)

---> Kayıp Gemi...

İyide ben yazmıyorum ki şairde degilim şiirdende pek anlamam yani bildiğiniz odunum
sadece biraz yumuşak kalpliyim hepsi bu
Kalbimin yumuşaması beni duygusala bağlıyor
Normalde içimde ö kü z beslerim ama oha demesinide bilirim
sevgili [MENTION=170018]Nuyageva[/MENTION]

---> Kayıp Gemi...

İyide ben yazmıyorum ki şairde degilim şiirdende pek anlamam yani bildiğiniz odunum
sadece biraz yumuşak kalpliyim hepsi bu
Kalbimin yumuşaması beni duygusala bağlıyor
Normalde içimde ö kü z beslerim ama oha demesinide bilirim
sevgili [MENTION=170018]Nuyageva[/MENTION]

Kesinlikle çok güzel yazıyorsunuz bizfe imrene imrene okuyoruz sonra kulaklarınızı çınlatıyoruz :)

Seninle seve seve gelirdim tatli dillim pijamalim .)) Ki anlamissindir o gün o kadar saat seve seve sohbete daldim .))Yine cekistiririz insAllah .)

Grii .)) Güle güle okudum .) Meftun'un yazilarini,sizinde yorumlarinizi takip ediyoruz begenerek .)İcinizde ö.. yok biliyoruz .)

Konu sahibinin affina siginarak konuyu sohbete cevirmeden kacalim .))

---> Kayıp Gemi...

Estağfurullah mübalağ ediyosunuz sadece sevdiğim bir şeyi bu güzel forumun çatısı altında yapıyorum ve sizin güzel yorumlarınız sayesinde cesaret alıyorum yoksa gerçek hayatta şiir yazdığımı kimse bilmez teşekkür ederim tekrar :hi:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri