Kaybolan Yıllar

-oZKan-

Ceo
Admin
Kaybolan Yillar

Kader, üç küçük çocugun ayrilan yollarini yeniden baglayacak. Ve aralarindan biri, nefretiyle her birinin hayatini bastan asagi degistirecek...

Esmer (Saruhan Hünel) ile Ali (Burak Hakki) yetimhanede büyütülen ve geçmislerini bilmeyen iki küçük çocuktur. Esmer ve Ali 6 yasindayken, yetimhane kapisina birakilan küçük bebek, iki çocugun hayatina bambaska bir renk katar. Küçük Ezel’e (Yesim Büber) adini koyamadiklari bir sevgiyle baglidirlar.

Bu sevgi bagi Ezel’in 6 yasindayken bir aile tarafindan, evlat edinilmesiyle bir anda çözülür. Ezel yeni ailesinin evinde, adi ve tüm dünyasi degistirilmis bir sekilde yasamaya baslar.

Ali ve Esmer bu ayriligin acisini çikarmak için yetimhaneyi atese verip kaçarlar. Artik evsiz barksiz Ezel’siz bir yasam onlari beklemektedir...

... 20 yil sonra ...

Ezel’in yetimhaneden ayrilmasi ve Ali ile Esmer’in Istanbul’un karmasik sokaklarinda gözden kaybolmalarinin ardindan tam 20 yil geçer ve yasam onlari hiç beklenmedik bir anda karsi karsiya getirir. Üçünün de bambaska hayatlari vardir.

Adi Aylin olarak degistirilen Ezel evlenmis, tipki kendisini evlat edinen babasi gibi basarili bir cerrah olmustur.

Ali, Istanbul’un arka sokaklarinda onu kiskivrak yakalayan sivil polis tarafindan büyütülmüs ve bugün organize islerde basarilarina basarilar katan bir polis amiri olmustur ve onu büyüten bu ailenin biricik kizlari Nazli ile nisanlidir.

Esmer ise hayatin karanlik tarafinda kalmis, mafyaya hizmet eden, patronu Süleyman Çesen’e (Fikret Hakan) siki sikiya bagli gözü kara bir adam olmustur.

20 yil önce savrulan ve birbirinden bir daha hiç haber alamayan bu üç gencin yollari yillar sonra yeniden kesisecek ve birbirlerini tanimayan Ali, Esmer ve Ezel, kaderin kendilerini için hazirladigi müthis bir oyunun kurbani olacaklard

Ja tum Dizilerden En cok sevdigim. Bayiliyorum bu fillime ben ja. Bagzen oluyor ki Icime tuaf bir his geliyo ve aglamak istiyorum! Ama simdiye kjadar izledigim en iyi dizilerden biri. Bunun ustune Dizi yok!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri