-Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin
-Anlamsızdır aslında seni sevmediğini bildiğin birinden "bir şans" istemek. Çünkü insan "sadece sevdiğine" şans verir....
-İnsan iki şeyi saklayamaz: Sarhoş olduğunu ve aşık olduğunu...
-Kadın dediğin; en seksi leydi olmayı da bilecek, hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de...
-Haklısın, sıfırın gücü yoktur; ama sıfırın kaybedecek birşeyi de yoktur!
-Kendi kendiyle konuşana deli değil, yalnız denir..
-Ben ağlarken yanımda yoksan, ben gülerken gölge yapma.
-Birbirimizi çok iyi tanıyan iki yabancı gibiyiz...
-Biz geceleri sevişmek yerine, birbirimizi hatırlatan şarkılar dinlemeyi tercih edenlerdeniz.
-Zor günlerini tek başına atlatmış bir insanın, başka zaman kimseye ihtiyacı olmaz.
-Kendimi de koysam ayağımın altına, yine de yetişemiyorum ey aşk, omzunun hizasına..'
-aslında hayatım çekilmez değil; hayallerim fazlasıyla çekici...
-Eyy Rüzgar sert esme...!! Özlediklerimin kokusu geliyor yüreğime,Gözlerim doluyor....
-hayatta kimseye hakettiğinden fazla değer verme sonra sen üzülürsün...
-"Birisi uzun uzun yazar, umrunda olmaz. Birisi n'aber yazar, aklın başından gider."
-Bazı şeyleri sadece hissedersin, söyleyemezsin.
-Dedim ki Cümlelerim bile devrik kalbimi hiç sorma..
-Anlamsızdır aslında seni sevmediğini bildiğin birinden "bir şans" istemek. Çünkü insan "sadece sevdiğine" şans verir....
-İnsan iki şeyi saklayamaz: Sarhoş olduğunu ve aşık olduğunu...
-Kadın dediğin; en seksi leydi olmayı da bilecek, hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de...
-Haklısın, sıfırın gücü yoktur; ama sıfırın kaybedecek birşeyi de yoktur!
-Kendi kendiyle konuşana deli değil, yalnız denir..
-Ben ağlarken yanımda yoksan, ben gülerken gölge yapma.
-Birbirimizi çok iyi tanıyan iki yabancı gibiyiz...
-Biz geceleri sevişmek yerine, birbirimizi hatırlatan şarkılar dinlemeyi tercih edenlerdeniz.
-Zor günlerini tek başına atlatmış bir insanın, başka zaman kimseye ihtiyacı olmaz.
-Kendimi de koysam ayağımın altına, yine de yetişemiyorum ey aşk, omzunun hizasına..'
-aslında hayatım çekilmez değil; hayallerim fazlasıyla çekici...
-Eyy Rüzgar sert esme...!! Özlediklerimin kokusu geliyor yüreğime,Gözlerim doluyor....
-hayatta kimseye hakettiğinden fazla değer verme sonra sen üzülürsün...
-"Birisi uzun uzun yazar, umrunda olmaz. Birisi n'aber yazar, aklın başından gider."
-Bazı şeyleri sadece hissedersin, söyleyemezsin.
-Dedim ki Cümlelerim bile devrik kalbimi hiç sorma..
Son düzenleme: