Kaybetmeden Sevebilecekmiyim!!!

Dark_GirL

Bayan Üye
Kaybetmeden Sevebilecekmiyim!!!

Dipsiz bakışların yüreğime indirdiği ıstırapla yandım bu akşam. Yorgun bırakılmış bedenime, acı gibi nasılda çöktü sevdan. Ya ben seni sevemedim, yada sen beni sevmeyi öğrenemedin. Yitik deryalara takılı kaldı sevdalık oltam. Bekliyorum bir gün geleceksin diye!

Her bakışın ayrı bir hüzün bıraktı gözlerime ve ben sensizlikte batıp geceyi karşıladım. Istırabın heceleri yüreğime acı döktü sabaha kadar ve ben bu çileli hayatın içinde sevdamı arşınladım. Sıraladım dilime düşen heceleri, ziyana koydum sen yoksun diye efkar dağıttığım geceleri..

Sonu yok bu sevdanın, sevsen olmuyor, sevmesen olmuyor, ne gelen var! nede giden, senin yerin hiç dolmuyor. Sensiz yetim kalmış yüreğim! çaresizliğin kuytusunda sabahlıyor kaç gece. Aşkın bir fırtına koparıyor içimde, dalga dalga oluyor duygularım ve sabredemiyorum artık, gözlerimden yaş niyetine boşalıyorum.

Seni sensiz yaşamak, sensizliğe alışmak ne zormuş, hicran yaralarım sarılmıyor nedense! elimden tutanım yok, sarıp sarmalayanım yok, sevenim bekleyenim yok, düşmüşüm kuytu köşelerine karanlığın. Kaldıranım yok.

Yokluk içinde harcanıyor hayatım, beni sorarsan güzelim, solgun güllere bakan bir bülbülün hüzünlenmiş şakıyışında, acının en katmerli bestesini bitirmekteyim. Gülün bülbüle, bülbülün güle hasretinden beter, susadım sevgine. Kurak toprakların çatlayan aralarına süzüldü sevdam, bekliyor bir ümitle yağacak sevdaları. Diyorum kendi kendime acaba bende bir gün kaybetmeden sevebilecek miyim.

Sonu yok bu sevdanın, sevsen olmuyor, sevmesen olmuyor, ne gelen var! nede giden, senin yerin hiç dolmuyor. Sensiz yetim kalmış yüreğim! çaresizliğin kuytusunda sabahlıyor kaç gece. Aşkın bir fırtına koparıyor içimde, dalga dalga oluyor duygularım ve sabredemiyorum artık, gözlerimden yaş niyetine boşalıyorum.

çok tşkler canım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri