Kayahan Bombaladı! "Ferhat Göçer'in Ödülü Palavra!"

ashli

Bayan Üye
Habertürk'te Hülya Avşar Soruyor programına konuk olan sanatçı Kayahan zehir zemberek açıklamalarıyla çok konuşulacak

Kayahan Ferhat Göçer'in ödül almak için kendi albümünden 60 bin adet satın aldığını iddia etti.

"İnsan kendi albümünden 60 bin tane alır mı?" diye soran Kayahan Ferhat Göçer'in çok sattığı için aldığı ödülün palavra olduğunu kaydetti.

Uzun süredir şarkı sözlericı Nilüfer'le arası bozuk olan Kayahan "Nilüfer bir gün bana 'Terzime kuaföre çok para veriyorum. Şu sana verdiğim parayı bir gözden geçirsek...' dedi. Beni üzen sözü bu oldu. Sizin saçınızı ve kıyafetinizi önemseyenler olabilir ben şarkı sözleriya bakarım. Ben de ona cevap olarak 'Gözden geçireceğimize şarkı sözlerilarımı hiç söyleme ödeme de yapma' dedim."

Kayahan ayrıca birçok şarkı sözlerisını seslendiren Nilüfer'in şarkı sözlerilarının ruhunu veremedeğini savundu. Kayahan "Geceler" şarkı sözlerisını ise Nilüfer'in kendisinden daha güzel söylediğini kaydetti.

Uludağ'da kayarken ayağını kıran Hülya Avşar programına bir süre ara vermişti. Geri döndüğü ilk programda ayağının kırılmasından esprili bir şekilde söz eden Avşar "2.5 senedir board kayıyorum. Ama öğrenirken ayağımın kırıldığı yazıldı. Bir arkadaşıma hava atarken ayağımı kırdım" dedi.

 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst