Kavgayı Bitirecek 5 Mucize Cümle

leylmira

Bayan Üye
"Evet Haklısın"

Lütfen, samimiyetle bunu kabul edin ve arkasına “ama” kelimesini eklemeyin! Haklı olduğunuzu düşündüğünüz anda da bunu bir galibiyet sevincine dönüştürerek, taşkınlık yapmayın.

Bunu Anlamadım ama Anlamak İstiyorum

Tartışırken, o anki öfkeyle partnerinizin söyledikleri mantıklı bile olsa, anlamamaktan geliriz. Oysa, bunu kabul edip, gerçekten anlamak için çaba sarf ettiğinizi görünce kavganın tansiyonu düşecek.

Seninle Daha Fazla Vakit Geçirmek İstiyorum

Bazen birbirine yeteri kadar zaman ayıramamak da çeşitli tartışmaların altında yatan neden olabiliyor. Eğer aranızdaki gerginliğin sebebinin bu olduğunu düşünüyorsanız, kavga esnasında partnerinize bu tarz bir dilek cümlesi söyleyebilirsiniz. Dikkat edin, cümle “dilek ve arzu” içersin, “suçlama” değil

"Hayır"

Bazı kavgaların sebebi, zamanında çok fazla söylenen “evet”ler. İstemediğiniz halde, partnerinizden gelen her isteğe olumlu yanıt verdiğinizde bir süre sonra sinir katsayınız artacaktır. Bu nedenle arada “hayır”ı kullanarak, partnerinize karşı içten içe öfke biriktirmeyin.

Hiç Birşey Söylememek

Öfkeniz başınızdan yukarı çıkarken sessiz kalmaya çalışmak çok kolay değil. Ancak gerilimi tırmandırmak istemediğiniz anda, bunu uygulamak için kendinizi zorlamalısınız. Ama burada anahtar davranış, ilgisiz ve o yokmuş gibi davranmak değil. Onu ilgiyle dinleyin, dinlediğinizi, anlamak istediğinizi gösterin ama yanıt vermeyin.

---> Kavgayı Bitirecek 5 Mucize Cümle

şimd birinle kavga edip test ederim dediklerini zopa yersem o zaman way haline senin P

iyi bana guvenme dedin...ben git zopa ye gel birde benden ye dersin sandim di.

Kavga kavgadir, kavgayi bitirmek icin kavga etmiyoruz herhalde. Sokun icinizi bosverin. :) dinlemeyin Boyle yazilari kavgalarinizi bile rahat yapmayin diyorlar.

"gel beraber kaff-a çekelim ve sorunu halledelim"

en güzel cümle budur ve kavgayı bitirmekte bire bir etkilidir..:))

Kavga kavgadir, kavgayi bitirmek icin kavga etmiyoruz herhalde. Sokun icinizi bosverin. :) dinlemeyin Boyle yazilari kavgalarinizi bile rahat yapmayin diyorlar.

Bunu anlamadım ama anlamak istiyorum maddesini kullanmak istiyorum tamam yeşilim sakin relaxxx xD

Bunu anlamadım ama anlamak istiyorum maddesini kullanmak istiyorum tamam yeşilim sakin relaxxx xD

Yok kiz Sakinim zaten :) telefon kelimeleri yanlis yazmis hiyar :) kafasina gore kelime buluyo kontrol etmeden gonderdim. Demek istedigim agiz tadiyla kavgada ettirmeyecek bu tarz yazilar :) icinizden geldigi gibi kavga edin partnerinizle :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri