katılıyor musunuz??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

central

Kayıtlı Üye
benim bi isteğim var..forum sitemizde ateist ve satanistler ya da o potansiyeli taşıyan kişiler bi şekilde engellensin...açtıkları konular çok zehirli oluyor...bilmem bana katılıyor musunuz??ankette açabiliriz yani

yaa tartışma bölümünde inaç tartışmalarında bu konular çok tartışılıyor...sinir katsayım yükseliyoo

bencedee aslinda o allaha inaniyor ama sorun yaratmak icin bu sacma sorulari sormus ben ona guzel anlatabilirim o inanmadiklarini ama anlsada anlamamak icin direnir..

ınsanları engellyerek veya dıslayarak bır yere varamayız

o bolum acıldıysa herkes ınandıgını savunsun ınancını dıle getırsın veya dogru olanı tartıssın dıye

tartısma veya konular olmazsa bırılerı bırılerıne dogru yolu gostermezse herkes bıldıgı yolda devam eder

muslumanlık sadece ıbadet degıldır

doğru yolu gostermektır

ıslam ıcın zaten ozel genıs bır bolumumuz var bırakında ınanc tartısmalarında herkes gorusunu bıldırsın bızlerce saygılıca acıklayalım neden ıslam dınınde oldugumuzu dınımızı hala anlamıyorsa saygı duymak zorundayız

dedıgım gıbı

ayrım yok herkes ozgur bu ulkede

dın baskısı yapılamaz bıze dusen acıklamak ..

Dinimiz iLe biLdikLerimizi biLmeyenLere Anlatmak En büyük Görevimiz tabiki..

Adam ALLAH'a küfür ediyorsa yapacak bisey yok ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri