ashli
Bayan Üye
Dünyaca Ünlü Top Model bir dergi ile yaptığı röportajda güzellik sırlarını, formunu korumak için neler yaptığını açıkladı.
Birçok kadın ve erkek tarafından hayranlıkla izlenen ve her yaptığı, her giydiği takip edilen dünyaca ünlü top model Kate Moss güzelliği ile ilgili bütün sırlarını açıkladı. Bir dergi ile yaptığı röportajda sorulan sorulara bütün samimiyeti ve içtenliği ile cevap verdiği görülen Kate Moss kaprissiz halleri ile sempati toplayan güzeller arasında.
Sabahları her sıradan insan gibi duş alıp dişlerini fırçaladığını ve çok özel farklı bir şey yapmadığını söyleyen güzel model hiç tuhaf ritüelleriniz var mı sorusuna ise; Salatalıkla birlikte buz ve soğuk su. Buz ve salatalık dilimlerini büyük bir kâsede hazırlayıp başınızı ve bütün yüzünüzü içine koyun. Nefes almaya ihtiyacınız olduğunda başınızı çıkarın ve sonra tekrar sokun. Bunu yaklaşık 10 dakika boyunca yapın. Bu yorgunken ve çok ihtiyacınız olduğunda işe yarar bir şey. Cevabını verdi.
Geceleri yatmadan önce makyajını temizlemeye özen gösterdiğini söyleyen Kate Moss eğer gerçekten yorgunsa makyajını çıkarmadan yattığını da eklemeyi unutmuyor. Günlük hayatında sade makyaj yapmayı tercih eden Kate Moss Peki makyajınızı geliştiriyor musunuz? sorusuna ise; Evet, ufak oynamalar yapıyorum, sadece aynı şey üzerinde takılı kalmıyorum. Asla kullanmayacağınız güzellik ürünü nedir? Genelde dudak kalemi kullanmam. Ama bir çekimdeysem açıkçası kullanıyorum. Gerçi daha önce hiç kullanmadım diyebileceğim bir şey yok, her şeyi denedim. Cevabını veriyor.
Uzun zamandır sarı saçları ile görmeye alışık olduğumuz güzel manken Epeydir sarışınsınız, hep sarı saçlı mı kalacaksınız? sorusuna; Her zaman sarışın olmayacağım, doğrusu saçlarımı yine koyulaştırabilirim. Kışın, sanki esmer olmak istiyormuşum gibi hissediyorum. O solgun görüntüyü seviyorum, değişim için biraz gotik bir tarz... cevabı vererek değişime açık olduğunun sinyallerini verdi.
Saçlarına düşünülenin aksine özel bir bakım yapmadığını ve sadece şampuan ve krem kullandığını söyleyen top model aslında saçlarının çok bakımsız olduğunu söylüyor. Saçların uzama dönemlerinde bir kabusa döndüğünü söyleyen güzel manken bu yüzden kısa saç kullanmayı sevmiyormuş. Güzellik felsefeniz nedir? sorusuna ise güzel manken Kate Moss; Eğer mutluysanız ve iyi bir insanız, o zaman bence güzel görünürsünüz. Gözünüzde bir parıltı vardır. Hayata dair bir tutkunuz varsa, bu dışarıdan da fark edilir. Hatta makyajdan daha fazla görünür bu. Cevabını veriyor.
Stargundem.com