Kasapzâde

LiFe

Kayıtlı Üye
Merhaba
Merhaba güzel sözcük aslında yeni bir başlangıcı ifade eder kimene göre
Adım Şeref 7 kuşak önce Suriye'den göç etmiş bir ailenin genç erkeklerinden biriyim . 2 tane abim var.Çekirdek aileye gelirsek en küçük benim . Lafı dolandırmadan başlığa bir açıklık getirmek istiyorum . Bizde kasaplık baba mesleğidir . Hoş gerçi 2 abimde bu mesleği benimsemedi . Okulumda çok yüksek başarılarım olmadı ama istekli bir çalışma sonucundada hiç kötü not veya başarısızlık yaşamadım . Hayatımda en önemli yere sahip olan işim kitaplar içinde kaybolmak değil tabikide :) doğa yürüşüne bayılırım ve spor yapmadan yaşayamıyacağımı söyler dururum . Kimseyi küçük görmedim bu vakte kadar görmemde . Arkadaşlarım çok güzel şiir okuduğumu söyler . Bende edebiyatı severim sık sık olmasada karalama yapmaya bayılırım . Çocukluktan beri mutahassıp bir şekilde yetiştirildiğimiz için pek sosyal biri değilimde . Ama son zamanlarda tabuları yıkmaya başladım :) . Av konusunda iyiyimdr balık tutarım kuş sezonu açıldığı kuş vururum :) unutmadan en çok konuşmadan anlayabileceğim insaları severim aynı fikir yapısına sahip olduğum insanlarıda . Hayatım boyunca başıma dert açan tek şey yolunda gitmeyen işlere karışmak oldu. Takım tutmadım futbol ile aram olmadı ama bu hiç anlamıyorum değil bir maçı rahatlıkla yorumlayabiirm . Değer verdiğim insanlar uğruna yapamayacağım çok az şey vardır . Ha birde fotoğraflarda aksi biri gibi bakmayı seviyorum neden bilmiyorum .

Saygılar

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri