Kartal'da rahat oynarım !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Kasımpaşa'nın yıldızı Yekta, Beşiktaş ile anılmaktan mutlu olduğunu söyledi.

379767.jpg

Kasımpaşa’nın yıldız futbolcusu Yekta Kurtuluş, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuştu. İsminin Beşiktaş’la anılmasından mutluluk duyduğunu belirten 25 yaşındaki oyuncu, “Kasımpaşa’da önemli günler geçirdim.

Bank Asya’ya düştük, ardından şampiyonluk yaşayıp yeniden Süper Lig’de döndük. A Milli Takım’a seçilmemde Kasımpaşa’nın payı çok büyük. Ancak ben buradaki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum” dedi.

‘Kulüpler anlaşsın tamam’

Artık yeni denizlere yelken açmak istediğini belirten başarılı futbolcu, “Beşiktaş’tan resmi bir teklif almadım. Ancak kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlı formayı giymekten onur duyarım. Beşiktaş’ta oynamayı kim istemez...

Çok büyük ve önemli bir kulüp. Ancak her şeyden önce kulüplerin anlaşması gerekir” ifadesini kullandı.

‘Her takımda oynarım’

Türkiye’de her takımda oynayabilecek kalitede olduğunu belirten Yekta, “Beşiktaş’ta rahat rahat oynarım. Esas yerim sağ kanat. Ancak defansta da, sol kanatta da görev yapabilirim. Kariyerim boyunca bir tek kalede görev yapmadım. Her ne mevkiide oynarsam oynayayım, takımımım için elimden gelenin fazlasını yaparım” açıklamasını yaptı.

Fanatik

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri