Karşıyaka'mız Deplasmanda Galip!

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Bank Asya 1. Lig'de Elazığspor, sahasında Karşıyaka'ya 2-0 yenildi.

Stat: Atatürk

Hakemler: Volkan Bayarslan xx, Serdar Diyadin xx, Ömer Faruk Yeşil xx

Elazığspor: Ahmet Şahin xx, Ozan xx, Alaattin xx (Dk. 75 Yusuf xx), Sinan xx, Arif xx (Dk. 66 Taylan xx), Onur x, Görkem xx, Köksal x (Dk. 46 İsmail x), Murat Kayalı xx, Rıdvan x, Oktay xx

Karşıyaka: Recep xx, Ahmet xx, Taha xx, Şaban xxx (Dk. 82 Özgürcan xxx), Erhan xxx (Dk. 90 3 Mutlu ?), Murat xx, Cihan xxx (Dk. 70 Özgür xx), Ufukhan xx, Oliver xx, Akeem xxx, Mahmut xx

Goller: Dk. 33 Şaban, Dk. 90 4 Özgürcan (Karşıyaka)

Sarı kartlar: Dk. 26 Oliver, Dk. 27 Şaban (Karşıyaka)

Son 5 maçta 13 puan topluyan topçularımızı tebrik ediyorum ilk2 ve ilk6ya adım adım ilerliyoruz..

Allahın izniyle O GECE BU SENE.

---> Karşıyaka'mız Deplasmanda Galip!

Teknik kapasitesi yüksek bir takım olduğumuz için buzlu zeminde istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Karşıyaka çok etkili oynadı ve birçok gol pozisyonuna girdi, galibiyeti hak ettiler tebrik ederim ...

Aslında buzlu zemin çok soğuk hava , ben Elazığ ev sahibi olduğu için daha avantajlı gözüyle bakmıştım.
Agbetunun hızı sayesinde baya kontratak yakadık ve ilk gol onun sayesinde geldi. İkinci gol ise Elazığ yüklenirken gene kontra ile geldi.
Umarım bu çıkışı kasımpaşa galibiyeti ilede süsleriz. Elazığspora kalan maçlarında başarılar dilerim.

Teşekkürler Ediz , size de başarılar .

Şu zemine bak yahu bildiğin Fırat nehri geçiyor sahanın ortasından :)

Doğudaki illere kapalı stad yapmalılar bence.

güzel......

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri