Karşıyakada İstifa

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
KSK'DE DEPREM

660161337540.jpg

Futbol Şubesi'ni Tayfun Yelkenbiçer'le birlikte yürüten Sakıpağa'nın istifası şok etkisi yaptı

Sakıpağa'nın, basketbolcu Furkan'un satışıyla ilgili anlaşmazlık yüzünden ayrıldığı öğrenildi

Karşıyaka, Bank Asya 1. Lig'e Gaziantep Büyükşehir Belediyespor beraberliği ile girerken futbol şubesinin önemli ismi Selahattin Sakıpağa'nın istifası gündemi bir anda değiştirdi. İstifasını dün kulübe gönderen Sakıpağa, görevden ayrılma nedeniyle ilgili açıklama yapmazken, basketbol takımının milli pivotu Furkan Aldemir'in Galatasaray'a satışıyla ilgili Şube Başkanı Nazım Torbaoğlu ile yaşadığı tartışmanın ayrılığı getirdiği öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta yapılan yönetim kurulu toplantısında Sakıpağa ile tartışdığını doğrulayan Torbaoğlu, "Fikir ayrılığı yaşadığımız doğrudur. Benim de futbol şube ile ilgili eleştirilerim oldu. Ancak bu, her toplantıda yaşanabilecek türden tartışmalar. Sayın Selahattin Sakıpağa'nın istifa nedeninin bu olmadığını düşünüyorum" dedi. Sakıpağa ise istifayla ilgili, "Kol kırılır yen içinde kalır" yorumunu yaptı. Tayfun Yelkenbiçer'le birlikte futbol şubeyi yürüten Sakıpağa'nın ayrılığı camiada şok etkisi yarattı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri