Karşıyaka’da bir dünya yıldızı...

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Karşıyaka’da bir dünya yıldızı...

Bank Asya 1.Liginde şampiyonluk en büyük adaylarından Karşıyaka dünya devi Milan’ın Ganalı golcüsü Dominic Adiyiah’ı ile anlaştı.Adiyiah hayatımda böyle taraftar görmedim dedi

100. yılını şampiyonlukla kutlamak isteyen Karşıyaka bir süredir peşinde koştuğu Milan’ın Ganalı golcüsü Dominic Adiyiah’ı taraftarı sayesinde ikna etti.

Önceki akşam İtalya’dan İzmir’e gelen havalimanında yaklaşık 1000 taraftarın karşıladığı Adiyiah, "Geçen sezon Partizan’da oynadım. Oranın fanatik olduğunu düşünüyordum ancak Karşıyaka seyircisini görünce fikrim değişti. Böyle büyük bir ilgi bekleniyordum.Hayatımda böyle bir taraftar görmedim " dedi.

Sözleşme imzalamak için ’Önce yaşayacağım yeri görmek istiyorum’ şartını koyan Adiyiah, İzmir’e ayak basar basmaz anlaşacağını söyledi. Dünü İzmir ve Çeşme’de geçiren siyahi golcü, yönetime 9 Ağustos’ta milli takım için Gana’ya gideceğini söylerken, Londra’da yaşayan Rus kız arkadaşıyla kalacağı evi kendisinin seçmek istediğini belirtti. Adiyiah kendisini otelde karşılayan 2. Başkan Nazım Torbaoğlu ve Futbol Şube Yöneticisi Gökhan Şensan’a geçen sezon şampiyonluk yaşadığı Partizan’ın en büyük rakibinin Kızılyıldız olduğunu KSK’nin rekabette olduğu takımın kim olduğunu sordu. Göztepe yanıtını alan Adiyiah, "O zaman bana bu maç için bir gol yazın" dedi.

---> Karşıyaka’da bir dünya yıldızı...

Takımımıza hayırlı olsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri