Karşıyaka Ve Bursaspor Taraftarları Birbirine Girdi

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Kocaelispor ile oynayacakları maç için İzmir'den gelen 11 otobüs Karşıyaka taraftarı ile Galatasaray maçı için İstanbul'a giden Bursaspor taraftarları, Gemlik'te birbirlerine girdi

Kocaelispor ile oynayacakları maç için İzmir'den gelen 11 otobüs Karşıyaka taraftarı ile Galatasaray maçı için İstanbul'a giden Bursaspor taraftarları, Gemlik'te birbirlerine girdi. Olaylar büyümeden önlenirken bir taraftar, hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde Kocaeli'ye giden Karşıyaka taraftarı ile Bursasporlu taraftarlar Gemlik Özdilek Alışveriş Merkezi civarında karşılaştı. Taraftarlar birbirlerine girerken polisin müdahalesi ile olaylar büyümeden önlendi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavga sırasında bir Bursaspor taraftarı hafif şekilde yaralandı. Yaralı taraftar, ambulans ile Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

---> Karşıyaka Ve Bursaspor Taraftarları Birbirine Girdi

Kavga sırasında bir Bursaspor taraftarı hafif şekilde yaralandı. Yaralı taraftar, ambulans ile Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
hahahahahaha

Haklısın Kardeş.. Allah Dayak Yiyen Bursalılara Akıl Versin..

Karşıyaka tarftarının geldıgı bı otobusun camlarını ındırmıslerı kocaelıde benmı yanlıs gordum acaba fena hırpalamışlar 2 otobus celık kuvvet eslıgınde ayrıldılar kocaeliden hahaha

Karşıyaka tarftarının geldıgı bı otobusun camlarını ındırmıslerı kocaelıde benmı yanlıs gordum acaba fena hırpalamışlar 2 otobus celık kuvvet eslıgınde ayrıldılar kocaeliden hahaha
kocaelinin web sitesine gir bakalım karşıyaka başlığını aç oku taraftarlarınız 3.5 ediyor karşıyakadan hahaha

27252_10150163002580367_405118025366_12155522_2886583_n.jpg

3.5 edıyor 5.5 edıyor bılmıyorum ama Ben gordugumu soyledımm kocaliden izmire otobusun camları kırık gıttıler :D

3.5 edıyor 5.5 edıyor bılmıyorum ama Ben gordugumu soyledımm kocaliden izmire otobusun camları kırık gıttıler :D

Bana öyle bir duyum gelmedi ama onların ayıbıdır kardeşim sezonun ilk devresinde kocaeliler geldikleri gibi gittiler birşey olmadı fakat varsa öyle bir şey kocaeli tekrar bank asyaya çıkarsa ödetiriz :D

Kayseriye geLdikLerinde Babalar gibi geLdiLer ağırLadık Yakışır ŞekiLde Gittiler KarşıyakaLı KardeşLerimiz (=

Bu Sekılde Bizim takım sızın takımı dover seklınde konusana kadar kınaman Lazımdı bence dıger kardeşim

niye kavga etmişler ilginç

Bana öyle bir duyum gelmedi ama onların ayıbıdır kardeşim sezonun ilk devresinde kocaeliler geldikleri gibi gittiler birşey olmadı fakat varsa öyle bir şey kocaeli tekrar bank asyaya çıkarsa ödetiriz :D

Çıkarsa ödetirsiniz Cıkması bıraz zor gerçi :D

Kayseriye geLdikLerinde Babalar gibi geLdiLer ağırLadık Yakışır ŞekiLde Gittiler KarşıyakaLı KardeşLerimiz (=

Bu Sekılde Bizim takım sızın takımı dover seklınde konusana kadar kınaman Lazımdı bence dıger kardeşim

Ben Öle Bi sözler yazdıgımı sanmıyorum hem kocaeli küme düşmüş düsecek veya cıkacak hıcte takmam karşıyakalıları kocaelıler dovdu dıyede gururda yapmıyorum ben gorduklerımı yazdım sadece Hem Ayıp Olan sey tek kişilik degıldır kınamam gerekıyorsa ıkı takımıda kınarım .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri