"Karşımızdaki takımın gücünün farkındayız"

Until The Grave

fσяυм ρяє&#
Prenses
538basin_49494_7450942.jpg

Fenerbahçemiz ile Portekiz ekibi Braga arasında 10 Mart Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçı öncesinde Braga teknik direktörü Paulo Fonseca ve oyunculardan Josue bir basın toplantısı düzenledi.

Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca, Fenerbahçe gibi dünya starlarını kadrosunda barındıran bir takıma karşı oynayacak olmalarının kolay olmayacağını dile getirirken, takım kaptanı Josue ise, Takımımızın kalitesine ve gücüne dikkat çekti.

Paulo Fonseca: “Vitor Pereira’yı yakından tanıyorum”

Sözlerine, Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’yı ve Takımımızı yakından tanımanın bir avantaj olduğuna değinerek başlayan Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca, “Öncelikle Vitor Pereira ile tanışıyoruz. Bu da bizim için bir avantaj. Daha az tanıdığınız bir takım karşı mücadele etmektense Fenerbahçe gibi tanıdığınız bir takıma ve Vitor Pereira gibi tanıdığınız bir teknik direktöre karşı mücadele etmek bizim için bir artı” şeklinde konuştu.

Fonseca: “Fenerbahçe’nin kadrosunda dünya starları var”

Fenerbahçemizin kadrosunda çok sayıda yıldız oyuncu olduğunun altını çizerek sözlerini sürdüren Paulo Fonseca, “Daha önce Beşiktaş’a, Galatasaray’a karşı alınan sonuçlar bir kriter değildir. Önemli olan bizim alacağımız sonuçlardır. İlk defa böyle bir takıma karşı oynayacağız. Fenerbahçe, dünya devi ve tanınan oyucuları var. Bütçesi de Braga’nın sanırım 3-5 katı diye düşünüyorum. Ama çok kolay bir oyun olmayacak. Elimizden geleni yapacağız. Kazanma isteğimiz var. Bu isteğimiz de Fenerbahçe’nin starlarından daha üstün basarsa güzel bir sonuç olacağını düşünüyorum” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Braga Teknik Direktörü Fonseca: “Rakibimizin gücünün farkındayız”

Takımımızın gücünün farkında olduklarını ve buna göre hazırlandıklarını dile getiren Fonseca, “Biz karşımızdaki takımın gücünün fakındayız. Pozitif sonuç almak istiyoruz ama bu kolay değil ve biliyoruz. Belki de karşılaştığımız en ciddi ya da en güçlü takım Fenerbahçe. Korkmuyoruz ve bir şekilde sahaya çıkıp gücümüzü göstereceğiz. Kazanmak için geldik. Bizim için pozitif sonuç da kazanmaktır” diyerek, 90 dakika boyunca kazanmak için oynayacaklarını da belirtti.

Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca: “Kazanmak istiyoruz”

Bir gazetecinin, ‘Braga’nın galibiyet serisine’ ilişkin yönelttiği soruya karşılık, Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca, şu şekilde cevap verdi:
“Bir galibiyet serimizin olması tabii ki motivasyon kaynağı. Son maçımızı Porto’ya karşı oynadık ve kazandık. Fenerbahçe’ye karşı da kazanmak istiyoruz. Bir üst tura çıkabilecek olmaları oyuncularımızı motive ediyor. Oyuncularımın kendi oyununu göstermeleri için kaçırılmaz büyük bir fırsat.”

“Nani, kalitesini ispat etmiş bir oyuncu”

Son olarak Profesyonel Futbol Takımımızın Portekizli yıldızı Luis Nani ile ilgili olarak yöneltilen soruya ise, “Burada kişiler üzerinden markaj yapmak söz konusu değil. Sahada mücadele edecek olan 11 oyucu var. Nani’ye yapacağımız özel bir şey yok. Nani, tecrübesini ve kalitesini ispat etmiş bir oyuncu. Biz, hazırlıklıyız ve inançlıyız. Yapmamız gerekeni yapacağız ve iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” şeklinde cevap verdi.

Josue: “Buradaki futbol ortamını biliyoruz”

1,5 yıllık Türkiye deneyimine değinerek sözlerine başlayan Josue, Türkiye’deki futbol ortamının Braga için sürpriz olmayacağını belirterek, şu şekilde konuştu:
“1,5 yıl Türkiye’de kaldım ve ardından Portekiz’e geldim. Türkiye’deki futbol ort******* arkadaşlarıma söz ettim. Aynı zamanda seyirciden de bahsettim. Türk seyircisinin futbolu sevdiğini biliyoruz. Dolayısıyla buna hazırlıklıyız ve buradaki ortam bizim için sürpriz olmayacak. Sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

“Fenerbahçe kaliteli ve güçlü bir takım”

Sözlerini, Fenerbahçemizin kaliteli ve güçlü bir takım olduğuna vurgu yaparak noktalayan Josue, “Türkiye’deki futbol kültürü farklı. Taraftarlar takımları mağlup durumda olsa bile desteklemeyi bırakmıyorlar. Aleyhte tezahürat yapılmıyor. Bu, Türk seyircisi açısından önemli bir kriter. Takıma da faydası olacaktır, aksi bir skor olursa. Buradaki bazı oyuncuları da tanıyorum. Fenerbahçe, kaliteli ve güçlü bir takım. Ama biz de iyiyiz. Son maçlarda da gücümüzü ortaya koyduk ve buraya gerçek gücümüzü göstermeye geldik” dedi.

---> "Karşımızdaki takımın gücünün farkındayız"

Braga neyle karsilacaginin farkinda

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri