Karşımda Atatürk yok ayağa kalkmak istemiyorum

ďυЧGυ '

Bayan Üye
Türbanlı kızdan Kılıçdaroğlu’na ilginç çıkış
Türbanlı öğrenci canlı yayında Kılıçdaroğlu'na 'Karşımda bir Atatürk yok. O yüzden ayağa kalmak istemiyorum' dedi. Dakikalarca alkışlandı.

Türban yasağını biz çözeriz diyen Kılıçdaroğlu'na üniversiteli türbanlı öğrenciden ilginç bir çıkış geldi.

KARŞIMDA BİR ATATÜRK GÖREMİYORUM

Kanal D'de Abbas Güçlü'nün programına katılan Kemal Kılıçdaroğlu hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Program için Osmangazi Üniversitesi'ne konuk olan Kılıçdaroğlu burada öğrencilerin sorularını yanıtladı. Türbanlı genç kızın soru sormak için mikrofonu eline aldığı sırada sarf ettiği sözler bir anda salonda alkış kopmasına neden oldu. 'Ayağa kalmak istemiyorum. Çünkü karşımda bir Atatürk göremiyorum' sözlerini ifade edince dakikalarca alkışlandı. Ancak daha sonra Abbas Güçlü'nün uyarı ile ayağa kalkan genç kız Kılıçdaroğlu'na türban sorunu nasıl çözeceksiniz sorunu yöneltti. Ve 'Öyle bir anlatın ki ben de size inanıp CHP'ye oy vereyim' dedi. Bu çıkış karşısında gayet soğukkanlı davranan Kılıçdaroğlu genç kızın sorusuna cevap verdi. Ve sözleri ile salondakileri ikna etmişe benziyordu.​

---> Karşımda Atatürk yok ayağa kalkmak istemiyorum

Genç bakış hadiselerinden biri daha :) Öyle ki kızın tutumu yersizdi saygı amaçla kalkın denmıyordu kameralar rahat görüntü alsın amaclı kalkıyordu herkez.Olayın seyrini başka yöne çekmek istedi başarılı olmadı.:)
Buna istinaden sayın Kılıçdaroglu'da başörtüsünü biz çözeriz dedi fakat üretdigi çözümleri bildirmedi.Sözleri kalabalıkdı ve tam anlamıyla yapdıgı tribünlere oynamakdan öteye gitmiyordu.

tayyip olsa kalkardı ;)

ne oldu kalktı ama yine ;)

aman ya herkes bi alem xD

programı baştan sona izledim. güzel bi programdı. carşamba günleri gece 1 de başlıyor. ilgilenenlere.

Kılıçdaroğlu nereye türban işini çözüyor bu kadar açık da yalan söylenmez

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri