Karşılıksız sevebilir misiniz?

---> Karşılıksız sevebilir misiniz?

Ben seviyorsam onun sevmesine gerek yok
Ki bu bir süre sonra illaki karşılıklı olacaktır :p

Ben karşılıksız herşeyi severim.Sizin bahsettiğiniz sevgi de iseaynı şekilde oluyor.Boşuna söylenmemiş,gönül ferman dinlemez diye.

Sevemem...Ben sevildigim kadar severim, karşılıksız sevmedim sevecegimi de sanmıyorum...Yani bu aşk içinse sevemem...ama anne kardeş dost gibiyse o durum farklı

Sevmeden 'karşılık' bekleyemezsin... Hele bir sevelim de karşılığını 15 numaralı bakış ile garanti altına alırız xD
Karşılık vermezse aşkın acılı yönünü çekersin, o da lezizdir.

Sevmeden 'karşılık' bekleyemezsin... Hele bir sevelim de karşılığını 15 numaralı bakış ile garanti altına alırız xD
Karşılık vermezse aşkın acılı yönünü çekersin, o da lezizdir.

hatta diyerek sözlerinize bir ilave yapalım izninizle. Hani bir arebesk vardır. " ya benimsin,ya toprağın " diyerek canhıraş çığlıklar atılır. Ve sıklıkla görüldüğü üzre uygulamaya geçilir.Bazı insanlar illa karşılık almak isterler.Allah korusun.

hayir, sevemem.
seviliyorsam severim. sevmeyen birine zaten sicak davranamam. sevsemde coook uzun surmez unutmam. amannn banana derim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri