Geçenlerde birkaç saat annemin yanına oturdum, "Ne oldu internetin mi gitti" dedi. Canım ya nasıl da halden anlıyor.
Kimselerin ulaşamayacağı yere koymak istediğim var.
Bir filmi izledikten sonra ''bunların ki hayatsa benim ki ne lan'' demiyorsam, o film olmamıştır.
3 saniyelik bakışa yüzlerce anlam yüklemek konusunda çok yetenekliyim.
Adam 100 tl bozduramadı diye otobüse bedava bindi, hiç parası olmasa binemezdi.
O kadar kola almayın paylaşımı var ki israil koladan oluşuyo sanıyo millet, mentos atın bitirelim ülkeyi o zaman ?
Facebook'ta görüldü
Whatsapp'da son görülme
Yakında telefonda da 'duydu ama bilerek açmadı' çıkar. İşte o zaman hepimiz biteriz.
Babet ayakkabıyı yara bandı şirketleri icat etmediyse bende bir şey bilmiyorum. Ticari zeka.
Ramazanda sahura kadar uyumayıp, aile üyelerini sahura kaldırma görevini üstlenenler derneği.
Kimselerin ulaşamayacağı yere koymak istediğim var.
Bir filmi izledikten sonra ''bunların ki hayatsa benim ki ne lan'' demiyorsam, o film olmamıştır.
3 saniyelik bakışa yüzlerce anlam yüklemek konusunda çok yetenekliyim.
Adam 100 tl bozduramadı diye otobüse bedava bindi, hiç parası olmasa binemezdi.
O kadar kola almayın paylaşımı var ki israil koladan oluşuyo sanıyo millet, mentos atın bitirelim ülkeyi o zaman ?
Facebook'ta görüldü
Whatsapp'da son görülme
Yakında telefonda da 'duydu ama bilerek açmadı' çıkar. İşte o zaman hepimiz biteriz.
Babet ayakkabıyı yara bandı şirketleri icat etmediyse bende bir şey bilmiyorum. Ticari zeka.
Ramazanda sahura kadar uyumayıp, aile üyelerini sahura kaldırma görevini üstlenenler derneği.