Almanya’ da düzenlenen festivalde karpuz üzerine yapılan çalışmalar hayranlık uyandırıyor.
AySe^^ Bayan Üye 16 Haz 2011 #1 Almanya’ da düzenlenen festivalde karpuz üzerine yapılan çalışmalar hayranlık uyandırıyor.
AySe^^ Bayan Üye 16 Haz 2011 #2 ---> Karpuz sanatı , karpuzdan yapılan harika çalışmalar , resimleri
AySe^^ Bayan Üye 16 Haz 2011 #3 ---> Karpuz sanatı , karpuzdan yapılan harika çalışmalar , resimleri
mystic Bayan Üye 8 Tem 2011 #4 ---> Karpuz sanatı , karpuzdan yapılan harika çalışmalar , resimleri Bayıldım harikalar :R
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 8 Tem 2011 #5 ---> Karpuz sanatı , karpuzdan yapılan harika çalışmalar , resimleri Adamlar Aşmış Kendilerini Helal Olsun. Harika Şeyler Bunlar..
---> Karpuz sanatı , karpuzdan yapılan harika çalışmalar , resimleri Adamlar Aşmış Kendilerini Helal Olsun. Harika Şeyler Bunlar..
AySe^^ Bayan Üye 10 Tem 2011 #6 ---> Karpuz sanatı , karpuzdan yapılan harika çalışmalar , resimleri Tekrar tekrar bakıyorum da.. Sabır ister ya hu..
---> Karpuz sanatı , karpuzdan yapılan harika çalışmalar , resimleri Tekrar tekrar bakıyorum da.. Sabır ister ya hu..
ashli Bayan Üye 11 Tem 2011 #7 ---> Karpuz sanatı , karpuzdan yapılan harika çalışmalar , resimleri Muhteşem
LaZZkopateLLa Bayan Üye 11 Tem 2011 #8 ---> Karpuz sanatı , karpuzdan yapılan harika çalışmalar , resimleri insanın bunların karpuz olduğuna inanası gelmiyor..mükemmel yetenek..paylaşım süper =)
---> Karpuz sanatı , karpuzdan yapılan harika çalışmalar , resimleri insanın bunların karpuz olduğuna inanası gelmiyor..mükemmel yetenek..paylaşım süper =)
AySe^^ Bayan Üye 4 Eki 2012 #9 ---> Karpuz sanatı , karpuzdan yapılan harika çalışmalar , resimleri ++