zayıf karneyı goren baba ne yapar?
***musty*** Kayıtlı Üye 24 Ocak 2008 #2 benim gibi karne almayan ark için şık koymadığım için özür dilerim:d
wiLd_qiRL Bayan Üye 24 Ocak 2008 #3 beNiM babmm çokk seRt biR şekiLdee bakaRdııı soNraa siniRleniRdiii ama asla dövmezdii sonra ağzına ne gliyosa söylerdiihehehehe
beNiM babmm çokk seRt biR şekiLdee bakaRdııı soNraa siniRleniRdiii ama asla dövmezdii sonra ağzına ne gliyosa söylerdiihehehehe
R Rockßottom Bayan Üye 24 Ocak 2008 #4 göstermicem ben karnemii alır almaz istanbul a annemn yanına gtcem geri döndümde de unutr zaten ama görse bağrrdı
göstermicem ben karnemii alır almaz istanbul a annemn yanına gtcem geri döndümde de unutr zaten ama görse bağrrdı
By_N0TaL0Ne ∂υѕℓєяƒ	 Kayıtlı Üye 24 Ocak 2008 #5 benim hiç karnem oLmadı
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 24 Ocak 2008 #6 3 tokat 1 tekme
Dark_GirL Bayan Üye 24 Ocak 2008 #7 görmemesi onun ıcın daha ii valla dövmezdi ama söylediği sözlerle dövmekden beter ederdi
Bisquitte* Bayan Üye 24 Ocak 2008 #8 bnm babam aferm kzm der biR kRe zyf qTrdm we kzmadii hytt snın dıo hehe bnm bır gleecem yok kurck aılemde yk dıo hehe
bnm babam aferm kzm der biR kRe zyf qTrdm we kzmadii hytt snın dıo hehe bnm bır gleecem yok kurck aılemde yk dıo hehe
Caramio Bayan Üye 24 Ocak 2008 #9 yaaf bnim babam benim karnemi hic gormedi :S sorayim bugun bi gorseydin (misal) napardin diye
_Yzß_ Kayıtlı Üye 24 Ocak 2008 #10 Çok yüksek şiddetli ßir durum olmaz ama ilk dönem karnesini görünce sözel tepkiler çok olur
muzisyenx Kayıtlı Üye 24 Ocak 2008 #12 karne sorunumuz yok allaha sükür Ama zamanında bol bol fırca atardı D
1kisi Bayan Üye 24 Ocak 2008 #13 hiç zayıf karne gormediki...bende baba tepkisi görmedim dogal olarak hahhah
sleepless Bayan Üye 24 Ocak 2008 #15 hiç biri şu ana kadar görmedi görürsede ''canın saolsun kızım''der babam saolsun
Chirkin_Oydek Bayan Üye 24 Ocak 2008 #17 KaLß Krizindén YoLJu OLar Késin xD Ama ZaıF Yok xD O Yüsdén GururLanıcak (H)
PuNk_PRiNCéSs Bayan Üye 24 Ocak 2008 #18 5 zayıflı bi karneye anca bu cvp gelir Zaten senin süper zeka oldunu biLioduk kanıtlamana gerek yoktu der
5 zayıflı bi karneye anca bu cvp gelir Zaten senin süper zeka oldunu biLioduk kanıtlamana gerek yoktu der
Aheste Kayıtlı Üye 25 Ocak 2008 #20 9 tane 1 olunca 3 tane 0 olunca Kım BıLır Napar Ama Hastenelık... kesın xD