only_you
Bayan Üye
uyandım..hiç heycanlı diildm çünkü karnemin nasıl geliceğini biliyodumm...hazırladndımm..mor konverslerimi giydmm...servise bindik okula geldik..daha okula girmeden ilk azarımı işittim..neden mor konvers giymişim...neyse sınıfa girdik...saat:13.00da karneyi alcktık..daha saat sabahın 8'ibizde sınıfta halay çektik...kolbastı oynadık...sonra okul bahçesine indik herkes dışarda...pencerelerde...neden çünkü ben ve arkim okulun tam ortasında kolbastı oynuyoruzzz...halimiz tam görülmelikkbol bol foto çekildikk...müdür 10 saat konuşma yaptııı..karneleri aymaya gittik...karne tam görülmelikk1 yok ama 2-3 hayatımda ilk defa böyle bi karne aldım....sonra servise binip..tekrar evimiz geldik..biz her zmnki kafemize gittik..eski arkilerimle karşılaştım..canlarım ne kdrda özlemişimm....sonra babmın yanına gittim..hani notlarını düzelticektin bana söz vermiştn dedi..bende baba daha Lise 1m diye geçiştirdim..notlarımın sebebini nete bağlıyo..kestirebilirr... ablam(naughty_girl)gıcık taktir almışşbabam onu tbrk etti ben öle mal gibi ortada kaldımm..sonra nete girdim..melih--nazlı--emre aydın(halime) çok eğlendikneyse böyleydi ..iştee.....