Karnee!!!!!

only_you

Bayan Üye
uyandım..hiç heycanlı diildm çünkü karnemin nasıl geliceğini biliyodumm:D:D...hazırladndımm..mor konverslerimi giydmm...servise bindik okula geldik..daha okula girmeden ilk azarımı işittim..neden mor konvers giymişim:D:D...neyse sınıfa girdik...saat:13.00da karneyi alcktık..daha saat sabahın 8'i:D:Dbizde sınıfta halay çektik...:Dkolbastı oynadık...sonra okul bahçesine indik herkes dışarda...pencerelerde...neden çünkü ben ve arkim okulun tam ortasında kolbastı oynuyoruzzz...:D:Dhalimiz tam görülmelikk:Dbol bol foto çekildikk...müdür 10 saat konuşma yaptııı..:Dkarneleri aymaya gittik...karne tam görülmelikk:D1 yok ama 2-3 :D:Dhayatımda ilk defa böyle bi karne aldım....:D:Dsonra servise binip..tekrar evimiz geldik..biz her zmnki kafemize gittik..eski arkilerimle karşılaştım..canlarım ne kdrda özlemişimm:)....sonra babmın yanına gittim..hani notlarını düzelticektin bana söz vermiştn dedi..bende baba daha Lise 1m diye geçiştirdim..notlarımın sebebini nete bağlıyo..kestirebilirr...:( ablam(naughty_girl)gıcık taktir almışş:Dbabam onu tbrk etti ben öle mal gibi ortada kaldımm:D:D:D..sonra nete girdim..melih--nazlı--emre aydın(halime) çok eğlendik:D:Dneyse böyleydi ..iştee.....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri