ashli
Bayan Üye
KARIŞIK KURUYEMİŞ KONSERVESİ
150'şer g çamfıstığı ve yerfıstığını 150 ml kızgın yağda (yerfıstığı yağı) kızartın.
Kızardıktan sonra yemişleri mutfak kağıdına yayın.
Çeşitleri ayrı ayrı kutulara koyun. Çamfıstıklarını tuzlayın, yerfıstıklarını 3 kaşık kırmızı biberle karıştırın.
Kutuların kapağını bir gece boyunca açık bırakın.
Yemişleri karıştırın ve kutulara doldurun. 3 hafta taze kalacaktır.
150'şer g çamfıstığı ve yerfıstığını 150 ml kızgın yağda (yerfıstığı yağı) kızartın.
Kızardıktan sonra yemişleri mutfak kağıdına yayın.
Çeşitleri ayrı ayrı kutulara koyun. Çamfıstıklarını tuzlayın, yerfıstıklarını 3 kaşık kırmızı biberle karıştırın.
Kutuların kapağını bir gece boyunca açık bırakın.
Yemişleri karıştırın ve kutulara doldurun. 3 hafta taze kalacaktır.