funny_she
Bayan Üye
Temel'in annesi ölmüş. Cenaze namazında bir kenarda duruyormuş. Soranlara: -Pen cenaze namazi kilmasini pilmeyrum" diyormuş.
Bir müddet sonra kayınvalidesi ölmüş. Namazda Temel'i en ön sırada görenler: -Hani sen çenaze namazi pilmezdun? -Pu çenaze namazu tegil çi, payram namazu
Temel askerdedir fakat kimi kimsesi yoktur ve birgün Temel cumhurbaşkanından harçlık istemek için bir mektup yazar ve mektubu göndermesi için çavuşa verir çavuş da temel hiç mektup göndermezdi acaba kime yazmiş diye merak eder ve mektubu okur mektupta temel cumhurbaşkanından 20 milyon harçlık istediğini okuyunca temele acır ve cebindeki 15 milyonu zarfa koyup Temel'e verir ve Temel parayı alınca bir mektup daha yazar çavuş yine mektubu okur ve mektup da şöyle yazar
SAYIN CUMHURBAŞKANIM PARA İÇİN SAĞOLUN AMA BUNDAN SONRA BANKA HESABIMA YATIRIN ÇÜNKÜ BİZİM IBN. ÇAVUŞ PARANIN 5 MİLYONUNU YEMİŞ
Üniversite son sinif ögrencisi yazili sinavindan kalinca dogru hocasina gider..
-Siz beni sinifta birakarak hayata atilmami önlüyor ve cezalandiriyorsunuz.Isin bu yanini hiç düsündünüz mü?
-Tabii düsündüm.Hocanin görevi bilgiyi ölçmek,yeterli olmayani sinifta birakmak degil mi?
-Iyi.. O zaman size bir teklifim var. Bir soruda ben size soracagim.Dogru cevabi verirseniz, ben kötü notumu kabul edip sinifta kalacagim. Bilemezseniz,notumu düzeltecek ve sinifi geçirteceksiniz.
Hocanin ***fi yerinde..Teklifi kabul eder ve ögrenci sorar
-Yasal olup, mantikli olmayan nedir? Mantikli olup, yasal olmayan nedir? Ve de ne mantikli ne de yasal olmayan nedir?
Hoca uzun uzun düsünür ama cevabi bulamaz.
Iddia geregi ögrencisine iyi not vererek sinifi geçirir.. Ama akli da soruda kalir..
Sonunda sinifin en iyi ögrencisini çagirir, olayi anlatir ve sorunun yanitini bilip bilmedigini sorar. Ögrenci hemen cevap verir
-Siz 65 yasindasiniz ve 23 yasinda bir kadinla evlisiniz.Bu yasal ama mantikli degil.
Karinizin 25 yasinda bir sevgilisi
var. Bu mantikli ama yasal degil.
Siz karinizin sevgilisini, zayif alip
sinifta kalmasi gerekirken iyi not verip mezun ediyorsunuz.Bu ise ne mantikli,ne de yasal.
8 NUMARALI KUTU
Doktorun biri yeni bir
muayene açmış. Kapıya yazmış...
'Vizite ücreti 100 Dolar. İyileştirmediğimiz hastaya beş mislini geri veriyoruz...'
Vizite pahalı ama, doktor gerçekten doktor...
Her gelen hasta iyileşip gidiyor...
Doktorun ünü her geçen gün artıyormuş...
Uyanığın biri doktora gidecek, iyileşmeyecek ve beş misli parayı geri alacak ya, kapıyı çalmış...
'Doktor! Ağzımın tadı hiç yok... Öyle kötüyüm ki, hiçbir şeyin tadını alamıyorum...' ;
Doktor... Adama şöyle bir bakmış, hemşireye seslenmiş:'
Hemşire hanım! Sekiz numaralı kutuyu getirin'
Hemşire adama uzatmış kutuyu, adam, bir kaşık içindekinden yemiş
ve anında tükürmüş...
'Ama Bu bok!!!!!'
Doktor sakin, 'Evet! İyileştiniz. Tad alıyorsunuz artık..'
Adam, parayı ödemiş sinirleri tepesinde gitmiş...
Aradan birkaç ay geçmiş. büyük bir hırsla yeniden kapısına dayanmış doktorun...
'Doktor bey, ben de hafıza kaybı başladı... Herşeyi unutuyorum...!'
Doktor, adama şöyle bir bakmış yine, hemşireye dönmüş, 'Kızım, sekiz numaralı kutuyu getirir misin?' demiş.
Adam, hemen itiraz etmiş, 'Ama, o kutuda bok var!'...
Doktor, 'Doğru! Bakın, hafızanız da yerine geldi!....'
Adam, ağlamaklı, hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı...
Kurmuş da kurmuş intikam planlarını... Birkaç ay sonra..'
Doktor! Ben de iktidarsızlık başladı... Durumum kötü, hiçbir şey yapamıyorum...'
Doktor adamı gözüyle şöyle bir inceleyip, 'Hemşire hanım sekiz numaralı kutuyu getirir misin' diye seslenince, adam, tüm hırsıyla,
'S…cem, seni de sekiz numaralı kutunu da...' diye bağırmış..
Doktor gayet sakin, 'Geçmiş olsun! Artık yapabiliyorsunuz!!!!!!!!!'
'Bu ne kuyrugu evladim?'
Kizlardan biri dalga gecerek:
'Nane sekeri kuyrugu nine' demis.
Nine mutlu olmus. 'Iyi cok severim,ben de alayim...'
Bu da girmis kuyruga. Polis herkesin ifadesini
aliyor ya, sira buna da gelmis tabiii. Polis memuru karsisinda yasli
basli kadini gornce sasirmis. 'Nine sen de mi yedin bu naneyi ' diye
cikisinca, yasli kadin hemen cevap vermis: 'Ah!! Bende nerde o dis
evladim. Ben sadece emiyom!!! yazık nineye yha
the and :106:
Bir müddet sonra kayınvalidesi ölmüş. Namazda Temel'i en ön sırada görenler: -Hani sen çenaze namazi pilmezdun? -Pu çenaze namazu tegil çi, payram namazu
Temel askerdedir fakat kimi kimsesi yoktur ve birgün Temel cumhurbaşkanından harçlık istemek için bir mektup yazar ve mektubu göndermesi için çavuşa verir çavuş da temel hiç mektup göndermezdi acaba kime yazmiş diye merak eder ve mektubu okur mektupta temel cumhurbaşkanından 20 milyon harçlık istediğini okuyunca temele acır ve cebindeki 15 milyonu zarfa koyup Temel'e verir ve Temel parayı alınca bir mektup daha yazar çavuş yine mektubu okur ve mektup da şöyle yazar
SAYIN CUMHURBAŞKANIM PARA İÇİN SAĞOLUN AMA BUNDAN SONRA BANKA HESABIMA YATIRIN ÇÜNKÜ BİZİM IBN. ÇAVUŞ PARANIN 5 MİLYONUNU YEMİŞ
Üniversite son sinif ögrencisi yazili sinavindan kalinca dogru hocasina gider..
-Siz beni sinifta birakarak hayata atilmami önlüyor ve cezalandiriyorsunuz.Isin bu yanini hiç düsündünüz mü?
-Tabii düsündüm.Hocanin görevi bilgiyi ölçmek,yeterli olmayani sinifta birakmak degil mi?
-Iyi.. O zaman size bir teklifim var. Bir soruda ben size soracagim.Dogru cevabi verirseniz, ben kötü notumu kabul edip sinifta kalacagim. Bilemezseniz,notumu düzeltecek ve sinifi geçirteceksiniz.
Hocanin ***fi yerinde..Teklifi kabul eder ve ögrenci sorar
-Yasal olup, mantikli olmayan nedir? Mantikli olup, yasal olmayan nedir? Ve de ne mantikli ne de yasal olmayan nedir?
Hoca uzun uzun düsünür ama cevabi bulamaz.
Iddia geregi ögrencisine iyi not vererek sinifi geçirir.. Ama akli da soruda kalir..
Sonunda sinifin en iyi ögrencisini çagirir, olayi anlatir ve sorunun yanitini bilip bilmedigini sorar. Ögrenci hemen cevap verir
-Siz 65 yasindasiniz ve 23 yasinda bir kadinla evlisiniz.Bu yasal ama mantikli degil.
Karinizin 25 yasinda bir sevgilisi
var. Bu mantikli ama yasal degil.
Siz karinizin sevgilisini, zayif alip
sinifta kalmasi gerekirken iyi not verip mezun ediyorsunuz.Bu ise ne mantikli,ne de yasal.
8 NUMARALI KUTU
Doktorun biri yeni bir
muayene açmış. Kapıya yazmış...
'Vizite ücreti 100 Dolar. İyileştirmediğimiz hastaya beş mislini geri veriyoruz...'
Vizite pahalı ama, doktor gerçekten doktor...
Her gelen hasta iyileşip gidiyor...
Doktorun ünü her geçen gün artıyormuş...
Uyanığın biri doktora gidecek, iyileşmeyecek ve beş misli parayı geri alacak ya, kapıyı çalmış...
'Doktor! Ağzımın tadı hiç yok... Öyle kötüyüm ki, hiçbir şeyin tadını alamıyorum...' ;
Doktor... Adama şöyle bir bakmış, hemşireye seslenmiş:'
Hemşire hanım! Sekiz numaralı kutuyu getirin'
Hemşire adama uzatmış kutuyu, adam, bir kaşık içindekinden yemiş
ve anında tükürmüş...
'Ama Bu bok!!!!!'
Doktor sakin, 'Evet! İyileştiniz. Tad alıyorsunuz artık..'
Adam, parayı ödemiş sinirleri tepesinde gitmiş...
Aradan birkaç ay geçmiş. büyük bir hırsla yeniden kapısına dayanmış doktorun...
'Doktor bey, ben de hafıza kaybı başladı... Herşeyi unutuyorum...!'
Doktor, adama şöyle bir bakmış yine, hemşireye dönmüş, 'Kızım, sekiz numaralı kutuyu getirir misin?' demiş.
Adam, hemen itiraz etmiş, 'Ama, o kutuda bok var!'...
Doktor, 'Doğru! Bakın, hafızanız da yerine geldi!....'
Adam, ağlamaklı, hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı...
Kurmuş da kurmuş intikam planlarını... Birkaç ay sonra..'
Doktor! Ben de iktidarsızlık başladı... Durumum kötü, hiçbir şey yapamıyorum...'
Doktor adamı gözüyle şöyle bir inceleyip, 'Hemşire hanım sekiz numaralı kutuyu getirir misin' diye seslenince, adam, tüm hırsıyla,
'S…cem, seni de sekiz numaralı kutunu da...' diye bağırmış..
Doktor gayet sakin, 'Geçmiş olsun! Artık yapabiliyorsunuz!!!!!!!!!'
'Bu ne kuyrugu evladim?'
Kizlardan biri dalga gecerek:
'Nane sekeri kuyrugu nine' demis.
Nine mutlu olmus. 'Iyi cok severim,ben de alayim...'
Bu da girmis kuyruga. Polis herkesin ifadesini
aliyor ya, sira buna da gelmis tabiii. Polis memuru karsisinda yasli
basli kadini gornce sasirmis. 'Nine sen de mi yedin bu naneyi ' diye
cikisinca, yasli kadin hemen cevap vermis: 'Ah!! Bende nerde o dis
evladim. Ben sadece emiyom!!! yazık nineye yha
the and :106: