Kardeşim günlük

SefiL|SaH

Kayıtlı Üye
Kardeşim günlük ;

Sevdiğim kız ile iyice yabancılaştık... öyle ki neredeyse günlük rutin konuşmalarımıza, " ee siz nasıl diyorsunuz,ben var seni çok sevmek,türk iş lokum,rakı kebap " gibi bir turizm söylemi egemen olmaya başladı... ayrılmak da geliyor aklıma,ancak... ayrılmak,neden,nereden,kimden bir ayrılmaktır ki... bir bedenden,bir pozisyondan,bir sevişmekten mi... yoksa, başka bir şey'den mi... neden,nasıl ayrılmak... tenden mi,tözden mi,sözden mi,özden mi... hayatımdan mı, ömrümün bir bölümünden mi... yoksa bir zamandan,bir dönemden mi... nasıl,nereden... uleynn bu dert beni en sonunda troçkist yapacak... ; )) öptüm gözlerinden kardeşim günlük...

Eyvallah brother'im

---> Kardeşim günlük

Kardeşim günlük ,

Bu aralar kendimi çok yalnız hissediyorum... kimse arayıp sormuyor... hayatımda yalnızca " bankamatik " var... yalnızlıktan iyice bunaldığımda hemen bir bankamtik kulübesine giriyorum,asgari miktarlarda paralar çekiyorum... harcamak için değil ha,sadece bankamatikin üç dilde ekrana yazdığı " hoş geldiniz " yazısını okumak,kendimi biraz iyi hissetmek ve içimden " hoş bulduk " demek için. bir miktar daha param var bankada... o da biterse,adres ve bakiye incelerim artık,ne yapayım... zaten,baki kalan bu kubbede,hoş bir bakiye imiş... geç olsada öğrendim,anladım bunu... ; ) kardeşim günlük öpüyorum gözlerinden.. ; ))

---> Kardeşim günlük

Brother'im günlük ;

hayatıma,özel hayatıma dair ne varsa,birer ikişer otel yapıyorlar... eski mahallem,top oynadığımız arsa,çocukluk arkadaşlarım,ilk aşkım,sinema binaları,pastaneler,kahveler... eskiden bize ait ne varsa,herşey,herkes birer ikişer otel oluyor... bu yüzden çok doluyum... kendime önceden yer ayırtmaksızın gelemiyorum... belki bende bir otelim bilmiyorum... kim bilir, çırağan sarayı uzaktan üvey amcam oluyor belki de... çocukluğum fakirlik ve yoksulluk içinde geçti... kendime ait bir ömrüm bile olmadı... bir arkadaşımın boş zamanlarından otlanarak büyüdüm ben... hiç kullanmadığı pazartesi ve salıları toplayıp toplayıp ömür yaptım kendime...otel olmasaydım,mezarlık mı olurdum... bilmiyorum... kaç yıldızlı bir otelim acaba... bende kimler kalıyor... memnunlar mı ... kral dairem var mı... hiçbir şey bilmiyorum,kendim ve olduğum otel hakkında... Gıdığından öptüm Brother'im günlük ... ; )

---> Kardeşim günlük

Az yana kaykılda yazalım kardeşim günlük ;

dün gene yalnızlık krizi'ne tutuldum... telefon defterimde telefon numarası olan her yeri,herkesi aradım... yalnızca karşılarında polis,itfaiye,hastane ve ada vapuru seferleri ibareleri bulunan telefon numaraları bana cevap verdi... çok hislendim... hatta polis telefonu,biraz daha uzun konuşursam ve onları boş yere biraz daha meşkul edersem,ansızın bir gece yargısız infaza gelebiliriz,bile dedi... hisli duygular içinde kendi kendimle gurul duydum... aslında gurur duydum, gurul karnımın duyduğu sevinç nidası... gereksiz yere kendimi çok iyi hissettim... sonra iki diazem aldım,hiçbir şeyim kalmadı... turp gibi kötü oldum,eskisi gibi tekrar... Biliyorum yalnız değilim günlük, kafamı gökyüzüne kaldırdığımda anlıyorum bunu ; )) hadi kardeşim günlük al voltanı... ; ))

---> Kardeşim günlük

senın durumlar cok karısık ya :)

sen bıraz kafa dınlesen ıyı edersın

saol paylastıgın ıcın gunlerının guzel gecmesı dılegıyle.

---> Kardeşim günlük

ım sız ve im siz günlük ,

şu sıralar kursa gidesim feci şekilde kaçmıştı. Yüreğimin yeni açılımlara ihtiyacı vrdı. Eski yeni forum açılımına döndüm bende. Fantastiğe tam gaz devam tabi. Bir de aşk açılımı yapabilseydim çok mutlu olcaktım ya. içimdeki aslan asamın ucundan anlayacak, ruhumun beyaz sakallarından etkilenecek , büyümün gücüne kapılacak, vampirella güzelliğime bayılacak bir arkadaş bulamadım daha . Aslında biraz anlasa yeter beni. Nese arayınca bulunmaz derler ve herşeyi dazında bırakmak lazımmış alakasını bede anlamadım ama artık pek sorgulmıorum

ii geceler tıpkı benim gibi ım sız ve im siz günlüğüm!

---> Kardeşim günlük

hey gidi hey günlük ;

son günlerde gene çok fevri bir insan oldum... durduk yerde kavga çıkarıyorum,kalp kırıyorum... insan kendisini kavga çıkarmaya ayarlayınca,her şeyden kavga çıkarabiliyor... sabah kapıcı ile tartıştım misal... daha doğrusu o beni azarladı... " bugün merdivenleri sileceğiz,niye erken kalkmıyorsun... hani işçiden,emekçiden yanaydın... hani fabrikalar,tarlalar,her şey emeğin olacaktı... hadi kalk da merdivenleri silelim" dedi... sarhoşken yaptığım küçük bir iyilik,minik bir jest,giderek vazifem haline gelmişti... çaresiz,giyindim... uyku sersemi,merdivenleri silmeye başladık... kıs kıs gülerken kapıcı,içimden ben, " sosyalistim ama,bu kadarıda fazla" dedim... sonra gene içimden,"galiba ben iyi bir sosyalistim ama,bu kapıcı iyi bir halk nüvesi değil" diye geçirdim...

ayağını denk al kardeşim günlük... ; )

ım sız ve im siz günlük , perfect ... konuya yorumu mu yarın kardeşim günlük yapacak ; )

Eyvallah ...

Son düzenleme:
---> Kardeşim günlük

ım sız ve im siz günlük;
Bugün tuhafım biraz, pek normal deildim zaten ya bugün ayrıca tuhafım. Hep klişelikten uzak durmaya çalıştım, klişe olan şelerden vazgeçtim. Neye yaradı ki? Ya ben klişeikten kaçarken klişe oldum yada o kadar farklılılaştım ki insanlar bana başka bişey gibi bakmaya başladılar! Eğer insanlar seni anlamıyorsa klişelerden kaçmanın ne anlamı var ! İnsanlardan kaçmak mı yoksa normal olmak mı? Anlaşılmak mı yoksa sıradan olmayıp anlaşılmamak mı? Yada bu saatten sonra klişe tabiriyle dost olmak?
Çekmişim duvarlarımı, koymuşum kafama asla onlardan olma diye, kurmuşum dünyamı kapamışım kendimi narnia ya bekliorum caspian ı. Delilik mi bir sonraki aşaması yada aşamayan mı benim deliliği! Bir zihnefend ustası beklemek çok mu yanlış! Orta dünyaya göçmek istemek çok mu aptalca! Benim çarem dumbledore da yaa peki o nerde!
Dedim ya artık anlamaya çalışmıorum diye inanma külliyen yalan! Anlamaya çalıştıkça daha fazla batıyorum işte buna inan!

tıpkı benim gibi IM sız ve im siz günlük!

---> Kardeşim günlük

Kardeşim günlük ,

Bugün şu büyükçekmecedeki yaşlıların düzenlediği ramazan dinlecesine gittim ... doğuştan yaşlı bir amca ; italyan yeni gerçekçi filmlerdeki kırmızı rengin dönemsel fonksiyonunu uzun uzun anlattı ... sonra bir sağır ; davulun sesinin herkese uzaktan hoş gelemeyeceğini söyledi ... Sonra herkes hep bir ağızdan yıllanmış provalar sonunda ulaştıkları o sonsuz musikilerine başladılar ... O an gözlerim doldu ... ve tıpkı eski türk filmlerinde olduğu gibi koşup , üzerine cuup diye atlayarak hüngür hüngür ağlayacak boş bir yatak aradım ...<
Yarın , yeni bir gün ... ama ben hep aynı uyanacağım ... olsun , ne yapalım ... iyi yaşasam da kötü yaşasam da sonunda kendimi bir gün tamamen kaybedeceğim ... - ki daha istediklerimi bulamadım ve bulamadan merak edeceğim , galata kulesinin kaç insan boyu olduğunu ve ölçmeye kalacağım ... hemde balıklama atlayarak rahmetlinin yaptığı gibi ... Bunu biliyorum ...

Hayat denilen bu olup bitenler de bir otel galiba ... bilmiyorum ... vaktim gelince , yıksın beni belediye ve kimse çatımda direnmesin bu duruma !

unutmadan brother'im günlük ... Bu aralar senin sayfaların arasında " shit " denilen bir dost var ... "ım sız ve im siz " ile gözlerimi kamaştırıyor ... yaşadığı hayatın düş mü gerçek mi olduğunu bana anlatabilecek yazılar yazabilecek mi diye düşünüyorum bu aralar ...

Ve prens caspien yanlış tercihdir diyesim geliyor ona ... Prens'in arkasındaki aslanı beklemeli diye düşünüyorum ... prensi prens yapan aslandı çünkü ...

Kendi sayfanıda kendin kapat kardeşim günlük ... ye iç yat ile geçmez bu hayat , çalış biraz ...

Hadi eyvallah ...

Son düzenleme:
---> Kardeşim günlük

takılara hasret günlük,

İçimde ne ara bu kadar büyüttüğüm egom;
-sen ondan üstünsün
ben;
-hayır değilim nerem üstün ki??
egom;
-sen okuyorsun bi kere o dengin bile deil
ben;
-herkes okumak zrunda deildir
egom;
-sen başarılısın o bunu kaldıramaz
ben;
-Neden kaldıramasın öle birine benzemiyor
egom;
-sen zekisin ondan daha fazla!
ben;
- saçmalıyorsun
egom;
-sen saçmalıyorsun! o çocukla nereye kadar gidebileceğini düşünüyorsun bi kere ondan daha fazla para kzanacaksın ! Evlenecek misin?haha saçmalama Mantıklı ol,beni dinle

Bugün bu sebeplerden dolayı bana değer veren erkek arkime kötü davrandım. Artık görüşmeyeceğimize eminim egom duy beni sen kazandın!
Şaşırdım aslında günlük!Ama bir konu var ki bugün sanki daha bir netleşti. Sanki bugün evlenemeyecek olacağımı biraz daha anlamış oldum. İnsanlrdan sıkılıyor olmam , umduğumu bulamayacak olsamda yinede ummam, çoğunlukla saçmalamam beni bu sonuca götürdü.

Nasıl bir hayat yaşadığımı merak etmiş sefil şah. Düş mü yaşıyorum gerçeği mi yaşıyorum. Ben gerçeğin apaçık ortada olduğu hayatımda düşü yaşamaya çalışıorum aslında. Saçma sapan hayal dünyamla mantıklı hayatımı dengeliorum belkide! Ama eğer beni özel kılan bir şy varsa oda budur! Hayal dünymın arasına kattığım hayatımda bişeleri başarabilior olmam ! Onca saatimi ayırıyoken gerçeği nasıl sürdürdüğümü bende anlamıyorum! Al işte bir anlamsızlık daha ekledik sayfalarına!

tıpkı benim gibi takılara hasret günlüğüm!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri