Kardeşim Benim'de Vur Patlasın Çal Oynasın!

Silencio

Kayıtlı Üye
Burak Özçivit ve Murat Boz’un iki ünlü, müzisyen kardeşi canlandırdığı filmin setinde müzik ziyafeti vardı.

2127490.jpg

Yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği eğlenceli yerli komedi Kardeşim Benim'de davullar zurnalar durmuyor!

Başrollerinde sevilen pop yıldızı-taze oyuncu Murat Boz, genç kızların sevgilisi Burak Özçivit ve yerli sinemanın aranan yüzü Aslı Enver’in yer aldığı yapımda eğlence rüzgarları esiyor. Senaryo gereği bir kamyonun kasasında çekimleri yapılan müzisyenlere Murat Boz da katılınca set bir anda eğlenceye boğuldu. Eline darbukayı alan Boz, müzisyenlerle birlikte ‘vur patlasın çal oynasın’ tadında anlara imza attı. Film için ‘A Be Kaynana’ isimli şarkıyı seslendiren Murat Boz’a Burak Özçivit de eşlik etti. Şarkı için filmin görüntülerinden derlenen klip, bugün itibariyle televizyonlarda ve internet ortamında yayınlanıyor.

4788550.jpg

Senaryosu Zafer Külünk’e ait olan Kardeşim Benim, Hakan ve Ozan isimli müzisyen kardeşlerin yıllar süren küslüğünün babalarının vasiyeti sonrası değişen hayatlarını anlatacak. Burak Özçivit’in org başına geçtiği, Murat Boz’un ‘Abe Kaynana’yı seslendirdiği köy düğünü sahneleri filme damgasını vuracak!​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri