kararsız kalmak

dunya kafa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben sizden yardım bekliyorum bi konuda. 3 yıllık ilişkim var ve ben ayrılmak üzereyim. kız arkadaşım başka bi şehirde çalışıyor. olay şu.

kız arkadaşım başka bi kız arkadaşı ile birlikte bi evde kalıyor. ikiside çalışıyor. yani iki bekar kız evi. diğer kızında sevgilisi var ve üç beş aya evlenecekler.
şimdi diğer kızın erkek arkadaşı eski bi tanıdığını başka bi şehirden yanına çağırmış ve kalacak yeri olmadığı için benim sevgiliminde kaldığı evda kalabileceğini söylemiş.
sevgilim bana söylediğinde ben olmaz dedim. benim tanımadığım bir erkek gelip senin evinde kalamaz dedim. oda tamam ben konuşacağım dedi.
neyse gün gelir misafir gelmiş oraya ve kız arkadaşım beni hiçe sayıp kabul etmiş evde kalmasını. tabiyki terbiyesiz birşey yok ortada. ama ben izin vermediğim halde adam gelip onlarda kalmış. ve kız arkadaşım bunu bana gün içinde soylemiyor. gece telefon ile konuşurken söyluyor. cocuk geldi bizde kalıyor diyor.kızacagını biliyorum ama birşey diyemedim diyor. yani arkadaşını kıramamış.
banada kabullenmekten başka bi çare kalmıyor. olay olmuş bitmiş. ama ben kendime yediremedim kabullenemedim beni yok sayıp hiçe sayıp boyle yapmasını. benide tanıyor aslında ve boyle bi olayı kabullenmeyeceğimi biliyor. o da beni seviyor onuda biliyorum. ama bile bile boyle bi yanlış yapıp benim ona olan sevgimi kullanıp ''kızar ama affeder'' diye düşünmüş ve ayrılma kararı almak üzereyim.

sizce doğrumu yapıyorum.

---> kararsız kalmak

her zaman her seye ikinci bir sans verilmelidir.bulunabilinecek baska carelerde vardir.bana gore yalnis dusunuyorsun,eger ilerde mutlu bir yuva kurmayi dusunuyorsaniz,gercekten bir birinizi seviyorsaniz ayrilmayi kafandan cikar derim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri