faraone_emo
Kayıtlı Üye
Ya karanlık desek.. o benim aklıma günden güne tüm hayatımı alan bir cisim olarak gelir...Belki sıradan bir serüven belki rastgele bir korku zaman zaman,ama çok büyük ve uzun bir geçmişimiz vardır onunla...üstüne bide yanlızlık eklenir... ölüm seni alsa bu kadar koymaz heralde.... sana her türlü acıyı tattırır..... bitsin gitsin istersin nafileeee... her şekilde peşinde.. ışıkları kapadığında odana çöken karanlığın üzerine yenisi eklenir.. bu sefer dahada büyük bir acıyla..git gide bu katman artar..bir bakmışsınki seni kaplamış sadece odanda değil hertarafta seninle birlikte.... hayatla herşeyini koparır atar.... tüm bağların kesilir.... birdebakmışsınki seni çok yüksek bir yerin çatısında yada bir arabanın önünde bırakır ve gider..... ozaman herşeye saniyeler karar verir... yalvarırsın belki de düne kadar varlığını bile reddettiğin
yada sonsuz inandığın tanrıya bir şans ne olur bir şans
daha diye dilersin belki elinden birşey gelmez zordur o sırada ne yapmaya karar vermek... yaşattıkları seni aşağıya çeker ama sewdiklerini bırakma,olmaz der ve içeri alır.. bir karar vermelisindir.. hangisi?
ben kararımı çoktan verdim.. nefretimi içime alıp döndüm içeri.. sewdiklerimle birlikte olmayı seçtim.. ne kadar tekrardanda üzerime gelsede bırakmıcam kendimi olmaz yapamam yapamam yapmamalıyım..
yaşama(k) hakkım ! ! !
† FaŔa0në_ém0 †
yada sonsuz inandığın tanrıya bir şans ne olur bir şans
daha diye dilersin belki elinden birşey gelmez zordur o sırada ne yapmaya karar vermek... yaşattıkları seni aşağıya çeker ama sewdiklerini bırakma,olmaz der ve içeri alır.. bir karar vermelisindir.. hangisi?
ben kararımı çoktan verdim.. nefretimi içime alıp döndüm içeri.. sewdiklerimle birlikte olmayı seçtim.. ne kadar tekrardanda üzerime gelsede bırakmıcam kendimi olmaz yapamam yapamam yapmamalıyım..
yaşama(k) hakkım ! ! !
† FaŔa0në_ém0 †