Karamürsel Sağlık Meslek Lisesi

LoKuMuM<3

Bayan Üye

OKULUN TARİHÇESİ

1993 yılının Kasım ayında eski hükümet konağının 3. ve 4. katlarında Karamürsel Sağlık Meslek Lisesi olarak açılmasına karar verilmiştir.

Ocak ayının 1994 tarihinden itibaren Hemşirelik Bölümlü olarak eğitim ve öğretime başlanmıştır. 1996-1997 öğretim yılından itibaren Sağlık Meslek Liselerindeki yeniden yapılanmaya bağlı olarak okulun bölümü Acil Tıp Teknisyenliği bölümüne dönüştürülmüştür.

2006-2007 yılından itibaren A.T.T bölümüne ilaveten laboratuar bölümünde açılarak iki sınıfa öğrenci alınmıştır.

2007-2008 yılından itibaren lisans düzeyine çıkarılması nedeniyle öğrenci alınmayan Hemşirelik bölümüne çıkan yasa ile 5 yıl süre ile öğrenci alınması söz konusu olduğundan ve okulumuzun alt yapısının uygun olması sebebiyle Hemşirelik bölümüne öğrenci alınmıştır.

Hala okulumuzda Hemşirelik ,A.T.T,Laboratuar bölümleri ile eğitim öğretim devam etmektedir.

1993 Kasım ayında eski hükümet konağının 3. ve 4. katında Hemşirelik bölümü olarak eğitim ve öğretime başlamış,4 katlı binanın 1. ve2. katları devlet hastanesinin değişik birimleri ile ortak olarak kullanılmıştır.

2008 Eylül ayından itibaren hayırsever Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora adına bağışlanan 500.000YTL bağış ve devletin katkıları ile 30 derslikli yeni binasına taşınmıştır.

Binanın çevre düzeni özel idareden alınan ödenekle ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile sağlanmıştır.

Öğrencilerin sosyokültürel faaliyetlerini sürdürebileceği kapalı spor salonuna ihtiyaç duyulmaktadır.

OKULUM

MANZARASI:D

BEYAZ BAYRAĞIMIZ BİLE VAR:D

---> Karamürsel Sağlık Meslek Lisesi

en sondakı resım cok guzelmıs kuju:D:Dbende odama asıcam bundan bıtane:p

burada sıgara ıcmek tehlıkelı ve yasaktır yazısının yanına:D:D

---> Karamürsel Sağlık Meslek Lisesi

en sondakı resım cok guzelmıs kuju:D:Dbende odama asıcam bundan bıtane:p

burada sıgara ıcmek tehlıkelı ve yasaktır yazısının yanına:D:D

dimi çok güsel biz bu bayrağı alcaz die neler yaptık varya:D:Dokulda ne çöpler topladık..ne kürekelr salladık hatta öle fotolarımız varhahaha

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri