Karaman: "Bugünkü galibiyet bir tesadüf değil''

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman 3-0 galip geldikleri Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Beşiktaş galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Hikmet Karaman'ın açıklamaları:

"Bugünkü galibiyet bir tesadüf değil. İyi top oynuyorduk. Ama 90 dakikaya yayamıyorduk. Bu sefer bütünlüğü kurduk. Oyuncularımı kutluyorum. İkinci dakikada ikinci kornerimizi kullanıyorduk. İstekliydik, hırslıydık.

Türk futbolunda hastalık var. Biz de hastayız. Teknik adamlar zaman zaman büyük baskı altında. İki artı iki dört ederken beş yapmaya çalışıyoruz. Kısa zamanda büyük işler bekliyorlar. Fenerbahçe bu sonuçları almasa Alex diye bağıracaklardı. Biraz sabırlı olmak gerekiyor.

Geçen hafta Ferhat ve Pinto kötü oynadı. Ama bu hafta müthiş oynadılar. İyi oyun var, pozisyonlar var.90 dakika içinde doğru 11 kurdun mu? Hakemler var, futbolcular var. Kasımpaşa maçını oynatın yeter dedim oyunculara. Taraftara da ayrı parantez lazım. Müthiş coşku, müthiş istek vardı. 90 dakika iyi oynadık ve hak edilen bir sonuç aldık.

Kasımpaşa maçından sonra biz Avrupa’ya gideceğiz demiştim. Aynı şeyleri tekrar söylüyorum. Bursaspor’un altyapısı yıldız dolu. Ekol arıyoruz. Kimleri aldığımız ortada. Bursaspor Türk futbolunu yönlendirebilir. Şu an 52 kişi antrenman yapıyoruz. Biraz zaman verilirse, biraz sabır gösterilirse Türk futbolu buradan yönlendireceğiz.''

---> Karaman: "Bugünkü galibiyet bir tesadüf değil''

Güzel oynadılar bugün kü maçta ama Beşiktaş'ta birçok değil bayağı sakat var ve hucum hattı yoktu zaten ona güvenerekte saldırdılar 3-0 gibi bir skor elde ettiler tebrik etmek düşer bize ama her zaman her yerde en büyük ŞANLI BEŞİKTAŞ bunu bilen biliyor :)

---> Karaman: "Bugünkü galibiyet bir tesadüf değil''

hikmet karamanıda konşturuyorsun ne diyeyim ben samet aybaba sana

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri