endLesS
Webmaster
Çekilecek çile değil bu özkan.
Adamlarla sohbet ediyoruz konuştukça ben sapıtıyorum.
Dün akşam Sercan'a dedim ki evde Sivrisinek var Yakalarsam o iğnesini alıp kendisine batıracam dedim. Yapamazsın dedi ben de dedim neden ? İşte dedi dişinin kavuğuna yetmez zaten dedim. Oda dedi ki " Ben anlamam " Neyden anlamazsın lan dedim " Siyaset konularından " diye cevap verdi. O An'dan beri Msn'e uğramıyorum özkan.
Şimdi anladın mı ben neden girmiyorum Messenger'a ?
Diğer yandan Alican.
Ben onun kadar lanet bir çocuk görmedim. Az buçuk yerinde olan Psikolojimin de içine edecek.
7/24 Sapıtıyor ya. Öyle böyle değil yani.
Bi insan günde kaç kere
" Naber ağa "
" İyidir kanka senden "
" İyidir "
Sohbetini kullanır ya. 1 değil 2 değil 20 değil :M
Daha ne sohbetler var ama elevermeyim şimdi.
Adamlar Fenomen biliyon mu :Ç
Akıl sağlığı açısından derhal bu işlemlerin yapılmasını;
Forum Anayasasının 13. Maddesindeki Forum içerisindeki huzur ve ortamı koruma adı altında 78. Bendindeki " Üye banlama " işleminin gerçekleştirilmesini falan işte anladın sen.
Adamlarla sohbet ediyoruz konuştukça ben sapıtıyorum.
Dün akşam Sercan'a dedim ki evde Sivrisinek var Yakalarsam o iğnesini alıp kendisine batıracam dedim. Yapamazsın dedi ben de dedim neden ? İşte dedi dişinin kavuğuna yetmez zaten dedim. Oda dedi ki " Ben anlamam " Neyden anlamazsın lan dedim " Siyaset konularından " diye cevap verdi. O An'dan beri Msn'e uğramıyorum özkan.
Şimdi anladın mı ben neden girmiyorum Messenger'a ?
Diğer yandan Alican.
Ben onun kadar lanet bir çocuk görmedim. Az buçuk yerinde olan Psikolojimin de içine edecek.
7/24 Sapıtıyor ya. Öyle böyle değil yani.
Bi insan günde kaç kere
" Naber ağa "
" İyidir kanka senden "
" İyidir "
Sohbetini kullanır ya. 1 değil 2 değil 20 değil :M
Daha ne sohbetler var ama elevermeyim şimdi.
Adamlar Fenomen biliyon mu :Ç
Akıl sağlığı açısından derhal bu işlemlerin yapılmasını;
Forum Anayasasının 13. Maddesindeki Forum içerisindeki huzur ve ortamı koruma adı altında 78. Bendindeki " Üye banlama " işleminin gerçekleştirilmesini falan işte anladın sen.