Karagümrük ve diğer yöneticiler Okuyun

-oZKan-

Ceo
Admin
karagümrük selam

tag eklerken dıkkat etmen gereken husus :

örnek:
MHP afişini asarken öldü!

bu konuyu eklerken dusuneceksın bu konuya ne yazanlar ulasmak ıster google veya ben ne eklersem googleda bu konu cıkar seklınde dusuneceksın

yanlış:
aksam [X], ankara [X], bugun [X], isci [X], kizil [X], mhp [X], milletvekili [X], yanit [X]

Doğru:

MHP afiş - MHP afişi - MHP afişleri - MHP afişi asarken - MHP resimleri -MHP - milliyetçi hareket partisi - mhp resimleri - mhp hakkında

gibi googleda aranabılıcek kelımeler olacak. yanı senın ekledıklerın mesela cıkması ıcın

google adam isci veya kızıl veya ankara yazması lazım konuna ulasması ıcın mantık bu her konuya gore uyalayabılırsın amac o konu ıle ılgılı benzer kelımeler yazmak aranabılecek.

---> Karagümrük ve diğer yöneticiler Okuyun

Taglar konunun altında olduğu için hep unutuyorum eklemeyi önceden bütün konularıma eklerdim :)

Teşekkürler bilgi için dikkat ederim :)

Aleyküm Selam

tamam özkan..

başLıkLarını dediğin gibi açarım.

Taglar konunun altında olduğu için hep unutuyorum eklemeyi önceden bütün konularıma eklerdim :)

Teşekkürler bilgi için dikkat ederim :)

Evet Çoğu Zaman Bende Unutuyorum. Dikkat Ederim Bundan Sonra :)

Teşekkürler.

Bu zorunlu değil arkadaslar mecbur degılsınız ama madem emek verıp eklıyorsanızda bılgınız olsun dogru ekleyın dıye anlatma geregı duydum bırde sıkıntı var sanırım ajax olarak eklemıyor her eklemede sayfayı yenılıyor ılgılenecegım

türkçe karakter mi kullanmayacagız tam olarak anlayamadım

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri