karagümrük
Kayıtlı Üye
Bölgesel Amatör Lig, 12. Grubu lider olarak tamamlayan ve 29 Nisan 2012 Pazar günü Maltepe Stadında, Büyükçekmecespor ile Türkiye Profesyonel 3. Ligine yükselme müsabakasına çıkacak olan F. Karagümrük, büyük final öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Kırmızı-siyahlıların başarılı Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan, 3. Lige çıkacaklarına inandığını söyledi.
Bölgesel Amatör Ligde normal sezonu en yakın rakibi Silivrisporun 5 puan önünde lider olarak tamamlayan F. Karagümrük, çalışmalarını kendi tesislerinde devam ediyor. Sakat yada cezalı futbolcusu bulunmayan Fatih temsilcisi, Pazar günü de Anadolu Yakasında adı henüz beli olmayan bir Otelde maç gününe kadar kampa girecek.
Hüseyin Aydoğan: Bütün senenin karşılığını alacağız
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan F. Karagümrükün başarılı Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan, 3. Lige çıkacaklarına inandığını söyledi. Aydoğan, Tüm Karagümrük camiasının beklediği gün yaklaşıyor. Bütün bir sezon çok çalıştık, artık emeklerimizin karşılını alma zamanınız geldi. Sezon başında beri hep söyledim; bu takıma inanın güvenin, bu ekip bu işi başarır dedim. Lig boyunca çok zor günlerimizi oldu. Yeri geldi, hazırlık maçında 4 gol yiyerek mağlup olduk. Kamptan geldik Yeniköyspora mağlup olduk. Ancak biz hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik. Bize zor günlerimizde gerek Yönetim Kurulumuz, gerek taraftarımızı gerekse camiamız hep güvendi. Şimdi Allaha şükürler olsun, beklediğimiz final günü geliyor.
Bu kez başaracağız !
Hüseyin Aydoğan açıklamasının devamında, F. Karagümrük forması ile Yıldırım Bosnaya finalde kaybettiklerini maçı unutamadığını söylerken, o gün söz vermiştim, bu büyük camianın yeniden eski günlerine dönmesi için elimden geleni yapacağım demiştim. Futbolcu olarak nasip olmadı ancak çok sevdiğim Karagümrükün başında Teknik Direktör olarak sözümü yerime getirecek olursam çok büyük onur ve gurur duyacağım. Pazar günü Maltepe Stadında çekilen tüm sıkıntıların karşılığını alacağımız dedi.
Büyükçekmecespora saygı duyuyorum
Aydoğan, Pazar günkü rakibimiz Büyükçekmecespor hakikaten övgüyü hak eden bir takım. Büyük bir camia ve saygı duyulması gereken bir ekip. Ayrıca Ligdeki müthiş performanslarını asla göz ardı etmiyoruz diyerek sözlerini noktaladı.