Karagümrük Başkanı Yaşar Ecim’den muhtıra gibi açıklama!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta, 13 Kasım 2011 Pazar günü Gaziosmanpaşa Stadında, saat 14.30’da Beşyüzevler ile karşılaşacak Fatih Karagümrük’ün Başkanı Sayın Yaşar Ecim, bu maçın Yıldıztabya Stadı'ndan alınıp Gaziosmanpaşa Stadı'na verilmesine tepkili. Başkan yaptığı açıklamada, Beşyüzevler Kulübü'nü çok sert ifadelerle ile kınadı.

IMG_3467.JPG

Başka Stat mı kalmadı?
F. Karagümrük’ün Başkanı Sayın Yaşar Ecim, Beşyüzevler Kulübü’nün bu tavrını anlayamadığını ifade ederken, “Bizimle her oynayacak olana garip bir haller oluyor. Ne yapmak istiyorlar? Amaçları başka ise bunu da bilelim. Bu maçı Gaziosmanpaşa Stadı'na aldırmakla kendilerine yandaş mı arıyorlar?” dedi.

Beşyüzevler Kulübü’nden bir telefon bekledik!
Başkan Yaşar Ecim, 2 sezon önce yaşanılanlara, özellikle de Beşyüzevler Kulübü Teknik Direktör Adem Mandıralı’ya gönderme yaparak, “Kendi sahanda yapmadığını bırakmayacaksın, benim futbolcuma küfür edeceksin, ortalığı karıştıracaksın, sonra ikinci maça gelmeyeceksin. Böyle şey mi olur? Sen sadece benim futbolcuma küfür etmiyorsun, benim şanlı, şerefli armama, Baba Hakkı’ların giydiği formaya küfür ediyorsun, ben bunu senin yanına bırakmam ancak temsil ettiğim Kulübümü düşünmek durumundayım. Şimdi ne yapacaksın? Bu maça da çıkma gücün yetiyorsa. Geçen sezon Kartal Belediyespor da bize ilk maçta yanlış yaptı, ikinci maça sadece futbolcularını gönderebildi” dedi.

3 büyük’ten sonra biz varız!
Başkan Ecim, “benim Kulübümün tarihinde hep başarılar vardır. Tüm Türkiye iyi tanır bizi, Cumhuriyet Kupası’na sahip bir takımız. İstanbul’da 3 büyük Kulüpten sonra biz geliriz. Kimsede olmayan bir taraftara sahibiz. Biz Karagümrük olarak tarihte türlü komplolarla baş etmiş ve hepsine külahlarını ters giydirmiş büyük bir camiayız. Siz bu küçük oyunları bize yediremezsiniz. Bir telefon açın, bizden özür dileyin… Biz sizden bunu beklerdik, onu da yapmadınız, bir de bunlar hiç sanki yaşanmamış gibi kalkıyorsunuz, yine alavere, dalavere. Bütün hesaplarınız başka ama bu hesaplarınız tutmayacak” dedi.

burakerkiral_01176.jpg

Beşyüzevler Kulübü ne yapmak istiyor?
Fatih Karagümrük’ün Başkanı Yaşar Ecim; "Bu maçı Gaziosmanpaşa Stadına aldırmakla bizim taraftarımızla, Gaziosmanpaşaspor taraftarını karşı, karşıya getirmeyi amaçlıyorlar. Takımımız Çarşamba günü Gaziosmanpaşa Stadı'nda antrenman yaptı. Gaziosmanpaşa’nın tribün lideri olduğunu söyleyen bir kardeşimiz geliyor, bizim Yöneticilere “Sizin taraftarınız gelmese olur mu? Sorun çıkmasın, biz Altay maçına da siz geliyorsunuz diye gitmiyoruz” diyor. Ben taraftarıma nasıl “Gitmeyin” derim. Ben tam tersi, “Gidin” diyorum, her maça gidin, gidin ki büyük Kulüp nasıl olur, büyük taraftar nasıl olur görsünler diyorum ama taraftarımızdan da rica ediyorum, “sorun çıkmasın, olay olmasın. Kimse ile kötü olmayalım, sadece takımımızı destekleyin” dedi.

Ecim, “Bizim hiç kimse ile sorunumuz yok, ancak Beşyüzevler Kulübü bu maçı bu Stada aldırmak ile bize yanlış yaptı. Onların amacı, saha olayları olsun, sorun olsun. Taraftarlar birbirine girsin, saha dışı olaylar maçın önüne geçsin. Karagümrük ceza alsın, şampiyon olamasın. Bütün dertleri bu” ifadelerini kullandı.

Beşyüzevler’i seyirci desteği ile mağlup edeceğiz
Başkan Ecim Beşyüzevler’i seyirci desteğiyle mağlup edeceklerini söylerken, “Şampiyonluk yolunda taraftarımıza her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Bizim taraftarımız uzayda oynasak yine maçımıza gelir. Pazar günü Gaziosmanpaşa Stadında 3 bin taraftarımız olacak. Beşyüzevler’i mağlup edeceğiz. Takımımız bunu başaracak güçte. Bu maçta taraftarımızı memnun edecek bir skora imza atacağız” dedi.

2009’un rövanş zamanı
Başkan son olarak, 13 Aralık 2009’da Yıldıztabya Stadı'nda oynanan ve 2-0 geriden gelip, Yasin Markal’ın 55 ve 85’de attığı goller ile berabere tamamladıkları maç sonrası Beşyüzevler ile ufak tefek sorunlar yaşadıklarını ancak bunların ikinci maça yansımaması gerekirken, Beşyüzevler’in şampiyonluk maçına gelmeyerek kendilerini üzdüklerini ifade ederken, “Şampiyonluk sevincimizi yarım bıraktılar. Turumuzu engellediler, o zaman biz kendilerine haber gönderdiğimiz halde Karagümrük’e gelme zahmetinde bulunmadılar. Biz bunu unutmadık elbette. Ancak şimdi rövanş vakti geldi, 2 sezon önce Beşyüzevler’in sahaya çıkmaması nedeniyle atamadığımız şampiyonluk turunu Gaziosmanpaşa Stadında 3 bin taraftarımız ile atacağız” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri