Deniz kızı
Bayan Üye
ECE USLU: "KARAGÜL'LE YENİ BİR DÜNYA VAR ETTİK"
Fox TV'de Cuma akşamları izleyici ile buluşan Karagül dizisinde Ebru karakterine hayat veren Ece Uslu, Gaziantep'te yapılan çekimlerin oyuncuları zorladığını doğruladı.
"Elbette zor tarafları da oluyor ama Gaziantep'te Karagül ile yeni bir dünya var ettik" ifadesini kullanan Ece Uslu, şöyle devam etti:
"Gaziantep'in yanı sıra Halfeti ile tanışmama, yeni yerler ve insanlarla karşılaşmama sebep oldu Karagül. İstanbul'da olan çok şeyden uzaktayız burada ama iyi bir iş yaptığımız için herşeye pozitif tarafından bakmaya çalışıyoruz ve bunu başarıyoruz bence."
Halfeti'den çok etkilendiğini itiraf eden Uslu, "Evet ilk kez görmüştüm. Halfeti ile ilk buluştuğumda çok büyülü bir yer olduğunu ve enerjisinin ne kadar güçlü olduğunu farkettim. Bu enerjiyi hissetmek yeni işime başlarken bana yeterince güç verdi ve bu gittikçe güçlenmeye devam ediyor. Ayrıca yöre halkı o kadar güler yüzlü ve yardım sever ki, herkesin Halfeti'yi görmesini tavsiye ederim..." dedi.
Halkın ilgisinden çok memnun olduğunu dile getiren Uslu, "Halkın ilgisi oldukça yoğun hatta o kadar yoğun ki Halfeti ve Gaziantep'te ki ana mekanlarımıza toplu ziyaretler yapılıyor. Diziyi çok sahiplendiklerini anladık. Karakterleri
Kaynak: http://televizyongazetesi.com/