Kara Şovalye Yükseliyor (27 Temmuz 2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bluee

Kayıtlı Üye
b2r5c.jpg

Vizyon tarihi
27 Temmuz 2012 (2s 45dk)
Yönetmen:
Christopher Nolan
Oyuncular:
Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy devamı...
Tür
Aksiyon, Dram, Gerilim
Ülke
İngiltere, ABD

Özet & detaylar
Terörist lider Bane, Gotham şehrinin güvenliğini tehlikeye atarken, Batman efsanesini yok etmek için Kedikadın Selina Kyle'dan da yardımını almıştır.
Christopher Nolan yorumlu Batman efsanesinin sonu gelirken, başrol Bruce Wayne/Batman olarak yine Christian Bale'i, ezeli düşman Bane olarak Tom Hardy'yi, Selina Kyle rolünde Anne Hathaway'i ve John Blake olarak da Joseph Gordon-Levitt'i seyrediyoruz. Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman gibi isimler de kadronun ağır topları arasında...
Filmin senaryosunu Christopher Nolan ve Jonathan Nolan beraber kaleme alırken, filmin yapım ekibinde üçlemenin ilk iki filminde beraber çalıştığı isimler var. 3D'ye her zaman ihtiyatlı yaklaşan yönetmen Nolan'ın Başlangıç/Inception'da olduğu gibi yine IMAX formatına özel son teknoloji IMAX kameralarla çekilen Kara Şövalye Yükseliyor filminin müzikleri de Oscarlı müzisyen Hans Zimmer'a ait...

Orijinal adı The Dark Knight Rises
Dağıtımcı Warner Bros Turkey
Yapım yılı 2012

---> Kara Şovalye Yükseliyor (27 Temmuz 2012)

Biletimi aldım cumartesi sinemada izliycem inşallah Allah'tan bir mani çıkmazsa ... :)

ben hala izleyemedim bu filmi ya
cok saglam oldugunu biliyorum lakin firsat olmadi

Film iyide çok sağlam değil. İdare eder işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri